Ανακαίνιση καταστήματος καλλυντικών στο Περιστέρι

  • Ανακαίνιση καταστήματος καλλυντικών στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση καταστήματος καλλυντικών στο Περιστέρι από την Constructions
  • Ανακαίνιση και εξοπλισμός καταστήματος καλλυντικών στο Περιστέρι από την Constructions
  • Κατασκευή και εξοπλισμός καταστήματος καλλυντικών στο Περιστέρι από την Constructions
  • Κατασκευή και ανακαίνιση καταστήματος καλλυντικών στο Περιστέρι από την Innovo Constructions

Ανακαίνιση καταστήματος καλλυντικών στο Περιστέρι

Η ιταλική μόδα καλλυντικών «it style» γίνεται υπόθεση ελληνική! 

Η ιταλική μόδα έρχεται και στην Ελλάδα! Το νέο κατάστημα καλλυντικών στο Περιστέρι φιλοξενεί την ιταλική φίρμα «it style» σε έναν χώρο «ζεστό» και ελκυστικό. Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση στοχεύουν στην ικανοποίηση κόστους και ποιότητας για την κάθε πελάτισσα. Γιατί κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην περιποίηση και την ομορφιά!

Η μελέτη για την ανακαίνιση του καταστήματος καλλυντικών είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας τη Innovo Constructions με τους αντιπροσώπους της ιταλικής εταιρείας και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Περιστέρι. Το νέο κατάστημα αντανακλάει την φιλοσοφία και την ταυτότητα του «it style» χαράζοντας την δική του πορεία μέσα στην απαιτητική ελληνική αγορά.

Κατά την πορεία του σχεδιασμού αποτυπώθηκε λεπτομερώς το ακίνητο, εντοπίζοντας τα δυνατά του σημεία και τις αδυναμίες του. Έτσι η κατασκευή του καταστήματος καλλυντικών ξεκίνησε από τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των μηχανισμών θέρμανσης και ψύξης. Δημιουργώντας συνθήκες άνεσης στο εσωτερικό περιβάλλον οι πελάτες χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τις αγορές τους καταναλώνοντας περισσότερο χρόνο γύρω από τα προϊόντα αυξάνοντας τις πιθανότητες για αυθόρμητες αγορές.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του καταστήματος αποτελεί η ελαστική μεμβράνη που κοσμεί την οροφή του χώρου. Το κεντρικό τμήμα είναι αυτόφωτο προβάλλοντας το σήμα της εταιρείας. Το ασπρόμαυρο στυλ του λογότυπου αντανακλάται στη διακόσμηση όλου του καταστήματος, στα έπιπλα, στις επενδύσεις, στα φωτιστικά, στην τεχνοτροπία με την οποία είναι βαμμένοι οι τοίχοι. Με αυτό τον τρόπο προβάλλονται σε πρώτο πλάνο οι αποχρώσεις των προϊόντων κρατώντας ανεπηρέαστους τους πελάτες στις επιλογές τους.

Οι καταναλωτικές ανάγκες αυξάνονται ραγδαία καθώς το κοινό γίνεται πιο απαιτητικό. Η οργανωμένη σκηνοθεσία του εμπορεύματος σύμφωνα με τις αρχές merchandising είναι το καλύτερο εργαλείο για να μπορέσει να αναδειχθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. H Innovo Constructions με την εμπειρία και τη συνεχή της κατάρτιση αποσκοπεί πάντα στη δημιουργία ενός εργονομικού και άρτιου αποτελέσματος που συνάδει με τις πρακτικές της λιανικής πώλησης και της σύγχρονης διακόσμησης.

 

Δείτε περισσότερα Διάφορα