Ανακαίνιση καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη

  • Ανακαίνιση καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη από την Constructions
  • Κατασκευή καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη από την Constructions
  • Εξοπλισμός καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη από την Constructions
  • Διακόσμηση καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη από την Constructions
  • Μελέτη ανακαίνισης καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη από την Constructions
  • Μελέτη κατασκευής καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη από την Constructions
  • Σχεδιασμός καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη από την Constructions

Ανακαίνιση καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη

Η ανακαίνιση της καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη ήταν μια πρόκληση που απαιτούσε ειδικό χειρισμό και μελέτη. H τοποθεσία της επιχείρησης σε κεντρικό σημείο της περιοχής και η ύπαρξη πολλών άλλων ανταγωνιστικών χώρων εστίασης γύρω της έθεσε το θέμα της ανεύρεσης της ιδανικής λύσης ώστε η ανακαίνιση καταστήματος να αναζωογονήσει τον χώρο και να προσελκύσει νέους πελάτες.

Έχοντας αυτόν τον προβληματισμό, ο επιχειρηματίας εμπιστεύτηκε την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην ανακαίνιση και κατασκευή χώρων εστίασης. Αρχικά, οι καταρτισμένοι σχεδιαστές ακούγοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, προχώρησαν στην εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης η οποία παρουσιάστηκε με σχέδια και φωτορεαλιστικές εικόνες. Οριστικοποιώντας την τελική σύνθεση της πρότασης αποφασίστηκε το βέλτιστο πλάνο των εργασιών ώστε ο χώρος για τους πελάτες να παρέμενε κλειστός όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος εξασφάλισε τον εφησυχασμό του επιχειρηματία για την επένδυσή του, το τελικό αποτέλεσμα και τον χρόνο παράδοσης του έργου.

Η μελέτη προέβλεπε την αλλαγή της θέσης του μπαρ. Με αυτόν τρόπο βελτιώθηκε η λειτουργικότητα του καταστήματος διευρύνοντας τον χώρο των τραπεζοκαθισμάτων και διευκολύνοντας τους εργαζόμενους για αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Παράλληλα το νέο μπαρ σύγχρονης αισθητικής γίνεται αντιληπτό από τον περαστικό από το πεζοδρόμιο, προκαλώντας τον να εισέρθει ώστε να περάσει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της καφετέριας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου αποτελεί η οροφή του, η οποία το βράδυ μοιάζει σαν έναν έναστρο ουρανό. Η γυαλιστερή μεμβράνη σε συνδυασμό με τις πολλαπλές διάσπαρτες οπτικές ίνες που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία προκαλούν το εκπληκτικό εφέ που τραβάει τα βλέμματα του κοινού και εξιτάρει το ενδιαφέρον.

Η πρόσκληση για την Innovo Constructions να αναλάβει την μελέτη και κατασκευή του καταστήματος ήταν μια ευχάριστη πρόκληση. Ο στόχος για έναν all-day χώρο επετεύχθη ικανοποιώντας τον πελάτη ο οποίος εισπράττει την διακριτική πολυτέλεια μέσα από το φιλικό και επαγγελματικό service.

Δείτε περισσότερα Εστίαση