Ανακαίνιση Ιατρείου Γενικής Χειρουργικής

 • Ανακαίνιση ιατρείου Κολωνάκι
 • Ανακαίνιση ιατρείου χειρουργικής Κολωνάκι
 • Ανακαίνιση ιατρείου γενικής χειρουργικής Κολωνάκι
 • Κατασκευή ιατρείου γενικής χειρουργικής Κολωνάκι
 • Κατασκευή ιατρείου χειρουργικής Κολωνάκι
 • Κατασκευή ιατρείου Κολωνάκι
 • Διακόσμηση ιατρείου Κολωνάκι
 • Μελέτη ιατρείου Κολωνάκι
 • Σχεδιασμός ιατρείου Κολωνάκι
 • Σχεδιασμός ανακαίνιση ιατρείου Κολωνάκι
 • Ανακαίνιση διακόσμηση ιατρείου Κολωνάκι
 • Ανακαίνιση μελέτη ιατρείου Κολωνάκι

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Η χειρουργική είναι ένας τομέας της ιατρικής που τα τελευταία χρόνια γνώρισε εντυπωσιακές εξελίξεις. Η εκρηκτική εξέλιξη της βιοϊατρικής, της τεχνολογίας, της πληροφορικής, της γενετικής, της ανοσοβιολογίας έδωσε τεράστια ώθηση στην ιατρική γνώση και προσφέρει νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνατότητες, ανοίγοντας παράλληλα νέους ορίζοντες. Στις μέρες μας εισάγονται νέες διαγνωστικές μέθοδοι και επινοούνται νέες χειρουργικές τεχνικές με ασφαλέστερη προεγχειρητική διάγνωση και αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη θεραπεία. Γίνεται πλέον κοινή πεποίθηση ότι η χειρουργική υπόκεινται σε ριζικές αλλαγές όχι μόνο στη διαγνωστική διαδικασία αλλά κυρίως στην αντιμετώπιση του χειρουργικού ασθενή. Η ανθρωπιστική αντιμετώπιση του ασθενή όμως δεν εξαρτάται μόνο από τις γνώσεις και τις τεχνικές του χειρουργού, αλλά από την ποιότητα της μεταξύ τους επικοινωνίας και του φιλόξενου περιβάλλοντος.

Ο γιατρός γενικής χειρουργικής αποφάσισε την αναβάθμιση του χώρου κάνοντας ανακαίνιση του ιατρείου του. Καθοριστική παράμετρος σε αυτή του την επένδυση έπαιξε η επιλογή της Innovo Constructions ως συνεργάτη για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός της εταιρείας συνδυάστηκε με τις ανάγκες εκσυγχρονισμού και λειτουργικότητας του γιατρού για ένα άψογο αποτέλεσμα. Αφού αποτυπώθηκε λεπτομερώς ο χώρος, ορίστηκε η νέα διαρρύθμιση των χώρων σε δισδιάστατα σχέδια. Στη συνέχεια η τελική πρόταση παρουσιάστηκε από την εταιρεία σε σχέδια και φωτορεαλιστικές εικόνες ώστε ο γιατρός να την αντιληφθεί πλήρως και να θέσει τις τυχόν ενστάσεις του. Πριν την έναρξη των εργασιών έγινε η επιλογή των υλικών, των υφών, των επενδύσεων, των χρωμάτων μέσω δειγματισμού δημιουργώντας έτσι αντιστοιχία των εικόνων με την πραγματικότητα.

Η κατασκευή του ιατρείου έγινε από τα συνεργεία της εταιρείας υπό την εποπτεία του εργοδηγού. Έτσι ο επιστήμονας μιλούσε μόνο με ένα άτομο για την εξέλιξη των εργασιών, μειώνοντας το άγχος και την σύγχυση που εγκυμονούν τα πολλά συνεργεία. Τηρήθηκε πλήρως το χρονοδιάγραμμα και η μελέτη με ακρίβεια έγινε πράξη. Τυχόν θέματα που προκύπταν λύνονταν με άμεσο, δραστικό και αποφασιστικό τρόπο.

Η μπαρόκ διακόσμηση του χώρου γίνεται αντιληπτή με την είσοδο του ασθενή στον χώρο. Η αίσθηση που μεταδίδει είναι σα να ταξιδεύει τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή, με λιγότερες έννοιες και άγχη. Η υπερβολική χρήση διακοσμητικών, η δραματική χρήση του φωτισμού, οι μεγάλες διακοσμητικές παραστάσεις και οι τεχνικές οπτικής απάτης δημιουργούν ένα περιβάλλον ζεστό και ενδιαφέρον. Οι κρεμαστοί πολυέλαιοι, οι καναπέδες, τα έπιπλα, οι πίνακες, οι διακοσμημένες οροφές κινούνται στη μπαρόκ τάση. Η ιδιαιτερότητες του χώρου επιτρέπουν την έξυπνη ενσωμάτωση όλων των στοιχείων στο σύγχρονο design με απόλυτη επιτυχία. Το έντονο στυλ του μπαρόκ και οι απλές και καθαρές γραμμές του σύγχρονου συνδυάζονται με ένα μοναδικό τρόπο. Η οπτική συνέχεια ενισχύεται και το διακοσμητικό αποτέλεσμα γίνεται εκρηκτικό.

Το γραφείο σε ανάλογο στυλ κυριεύει τον χώρο με την επιβλητικότητά του. Η γεμάτη βιβλιοθήκη που εκτείνεται πίσω από την καρέκλα του γιατρού παραπέμπει στην υψηλή κατάρτιση του επιστήμονα και στη συνεχή ενημέρωσή του. Κατά την ανακαίνιση του ιατρείου προβλέφθηκαν με παροχές οι ιδανικές θέσεις για τον εξοπλισμό του ιατρείου με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Οι πλούσιες κουρτίνες μετριάζουν την φωτεινότητα του ήλιου, δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον.

Ο φωτισμός όλων των χώρων μελετήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Ο κύριος φωτισμός των χώρων γίνεται με τους πολυελαίους. Ο συμπληρωματικός φωτισμός δίνει την απαραίτητη διάχυση του φωτός στον χώρο για την επίτευξη της αρμονίας και της οπτικής άνεσης. Διαφορετικές πηγές φωτισμού ρυθμίζουν τις κατάλληλες συνθήκες σε κάθε χώρο ανάλογα με τις δραστηριότητες που λαμβάνονται χώρα σε αυτόν.

Η σχέση γιατρού ασθενούς είναι σίγουρα μια σχέση περίπλοκη που χαρακτηρίζεται από πολλές και δύσκολες ισορροπίες. Η Innovo Constructions συμβάλει εποικοδομητικά στη σχέση αυτή διαμορφώνοντας το κατάλληλο περιβάλλον και την ιδανική ατμόσφαιρα για την ανάπτυξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης. Με την κατασκευή του ιατρείου έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την άνετη εργασία του γιατρού και την ικανοποίηση του ασθενή.

Δείτε περισσότερα Ιατρεία