Ανακαίνιση Γυναικολογικού Ιατρείου στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας

  • Ανακαίνιση Γυναικολογικού Ιατρείου στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας από την Constructions
  • Ανακαίνιση και κατασκευή Γυναικολογικού Ιατρείου στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας από την Constructions
  • Ανακαίνιση και διακόσμηση Γυναικολογικού Ιατρείου στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας από την Constructions
  • Κατασκευή Γυναικολογικού Ιατρείου στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας από τηνConstructions

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ

Στο γυναικολογικό ιατρείο εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη γυναίκα. Επίσης παρέχεται εκτεταμένη υποστήριξη, σφαιρική φροντίδα και βοήθεια στην έγκυο γυναίκα και τους δικούς της, από την αρχή της εγκυμοσύνης ως τον τοκετό και τους πρώτους σημαντικούς μήνες στο σπίτι. Επομένως γίνεται αντιληπτό ότι το γυναικολογικό ιατρείο είναι ένας χώρος που απευθύνεται κατεξοχήν στην γυναίκα και καλείται να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες και τους φόβους της, να την εξετάσει και να την φροντίσει, να την ενημερώσει και να την καθοδηγήσει, να θεραπεύσει γυναικολογικά προβλήματα.

Η αισθητική του χώρου, η ευελιξία της διάταξης του εξοπλισμού, η οργανωτική δομή συμβάλουν στην εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας ώστε να κάνει θετικές σκέψεις και να νιώθει πιο ήρεμη σε ένα οικείο, φιλόξενο, άνετο περιβάλλον. Ο γυναικολόγος στην λεωφόρο Βασ. Σοφίας δίνοντας αξία στην γυναίκα και τις ανάγκες της, προχώρησε σε μια ανανέωση του ιατρείου του απευθυνόμενος στην Innovo Constructions. Η εταιρεία έχοντας την τεχνική εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις προχώρησε στην αναβάθμιση και κατασκευή του ιατρείου.

Η ανακαίνιση ιατρείου ξεκίνησε από τον χώρο υποδοχής και αναμονής. Τα γήινα χρώματα φέρνουν την απαραίτητα «ζεστασιά» και ηρεμία στην ατμόσφαιρα. Η έντονη αντίθεση με το λευκό ενισχύει τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα του χώρου. Το ξύλο με την διαχρονική του αξία δημιουργεί ένα οικείο και φιλόξενο χώρο καθιστικού για τις εγκύους και τις ασθενείς. Η εντυπωσιακή σύνθεση με τρισδιάστατα πάνελ στον τοίχο απέναντι από την ρεσεψιόν τραβάει τα μάτια των παρευρισκόμενων ώστε μελετώντας την να περνάει πιο ευχάριστα ο χρόνος. Η ανάγλυφη μορφή της δημιουργεί παιχνίδισμα με το φως και την σκιά δίνοντας όγκο και ενδιαφέρον σε μια συνηθισμένη επιφάνεια τοίχου. Ο φωτισμός του ιατρείου μελετήθηκε διεξοδικά καθώς συμβάλει στην διαμόρφωση της ατμόσφαιρας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια φαίνεται ακόμα κι από τα γραφιστικά του χώρου με τις ανάλογες σημάνσεις πάνω στις πόρτες.

Ο χώρος εξέτασης κινείται σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους. Το φωτεινό μωβ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή ενός βασιλικού χρώματος που αποδίδει ένα όμορφο και φιλικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα χαλαρωτικό χρώμα που ενισχύει το γυναικείο στοιχείο, το τέλειο αντίδοτο για μια αγχωτική κατάσταση. Η εργονομική λειτουργικότητα των επίπλων και του εξοπλισμού δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό και διακριτικότητα απέναντι στο γυναικείο φύλο.

Η επένδυση του δαπέδου όλου του ιατρείου με πλακίδια απομίμησης ξύλου φέρνει την «ζεστασιά» σε όλους τους χώρους. Παράλληλα ενισχύεται η οπτική συνέχεια των αιθουσών διατηρώντας τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής. Το είναι αυτό υλικό διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του ξύλου, αποβάλλοντας τα αρνητικά του στοιχεία, όπως είναι η γρήγορη φθορά, η απορροφητικότητα, το τρίξιμο.

Η κατασκευή του γυναικολογικού ιατρείου ολοκληρώθηκε με επιτυχία κάνοντας το όραμα του γιατρού πραγματικότητα. Η Innovo Constructions με μεράκι και αποφασιστικότητα μετέτρεψε ένα κλασικό γυναικολογικό χώρο σε ένα εκσυγχρονισμένο ιατρείο υψηλής αισθητικής με σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες. Η ανακαίνιση του ιατρείου συμβάλει στην ενίσχυση της ψυχολογία της γυναίκας, στη διευκόλυνση των διαδικασιών, στην βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων.

Το γυναικολογικό ιατρείο είναι ο χώρος που περιστρέφεται γύρω από τις γυναίκα και τις αυξημένες της ανάγκες σε φροντίδα, πρόληψη, ενημέρωση, εξέταση, καθοδήγηση, θεραπεία. Η εργονομική διάταξη του εξοπλισμού και η σύγχρονη αισθητική βελτιώνουν την εμπειρία της γυναίκας στον χώρο και λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία της.

Ο γυναικολόγος στην λεωφόρο Βασ. Σοφίας θέλοντας να δείξει τον απεριόριστο σεβασμό τους στις ανάγκες του γυναικείου φύλου αποφάσισε να προχωρήσει σε ανακαίνιση του ιατρείου του απευθυνόμενος σε μια εξειδικευμένη εταιρεία με εμπειρία στον ανάλογο τομέα. Η Innovo Constructions έχοντας στο δυναμικό της πολλές άρτια ολοκληρωμένες κατασκευές ιατρείων συνδύασε την σύγχρονη διακόσμηση με την λειτουργικότητα και τις ανάγκες του γυναικολόγου αλλά και της γυναίκας στην μοναδική της πρόταση.

Η κατασκευή ιατρείου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της αίθουσας υποδοχής και αναμονής. Τα γήινα χρώματα χαρίζουν «ζεστασιά» και ηρεμία στην ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα ενισχύουν την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του χώρου. Η πρωτότυπη κατασκευή απέναντι από την ρεσεψιόν δίνει όγκο και ύφος σε μια κατά τα άλλα αδιάφορη επιφάνεια τοίχου. Τα τρισδιάστατα πάνελ είναι μια πρωτοποριακή λύση που δίνει στυλ και έλκει τα βλέμματα των ανθρώπων.

Ο φωτισμός κάθε χώρου μελετήθηκε λεπτομερώς ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες οπτικής άνεσης  ανάλογα με την δραστηριότητα που φιλοξενείται. Η ενότητα των διαφορετικών χώρων πετυχαίνετε με την ενιαία επένδυση δαπέδων με πλακίδια απομίμησης ξύλου. Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του ξύλου παραμένουν ενώ τα αρνητικά στοιχεία εκλείπουν (πχ τρίξιμο, απορροφητικότητα, γρήγορη φθορά). Έτσι εξασφαλίζεται η καθαριότητα των χώρων και οι άριστες υγειονομικές συνθήκες του ιατρείου.

Το νέο γυναικολογικό ιατρείο είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο και εξατομικευμένο στις ανάγκες της γυναίκας. Η μελέτη και η εφαρμογή της από την Innovo Constructions οδήγησε στην κατασκευή ενός πρωτοποριακού ιατρείου αντάξιο των προσδοκιών. Ο τεχνολογικά προηγμένος χώρος διαθέτει πλέον όλα τα εφόδια για την διευκόλυνση των διαδικασιών, την ψυχολογική ενίσχυση της γυναίκας και την ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Δείτε περισσότερα Ιατρεία