Ανακαίνιση Φαρμακείου στο Ρέντη

  • Ανακαίνιση φαρμακείου Ρέντη
  • Ανακαινίσεις φαρμακείων Ρέντη
  • Κατασκευές φαρμακείων Ρέντη
  • Μελέτες φαρμακείων Ρέντη
  • Διακόσμηση φαρμακείων Ρέντη
  • Διακόσμηση φαρμακείου Ρέντη
  • Μελέτη φαρμακείου Ρέντη

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Η ενιαία εικόνα που διατηρούσαν για το φαρμακείο τόσο οι φαρμακοποιοί όσο και το κοινό τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Λόγω της αυξημένης ανταγωνιστικότητας, το κάθε φαρμακείο αναζητάει το δικό του μοναδικό ύφος για να ξεχωρίσει και να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό.  

Η νέα ταυτότητα του φαρμακείου στο Ρέντη καθορίζει τις μορφές, την εργονομία, την αισθητική του χώρου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον. Η μελέτη και η επίβλεψη της κατασκευής του φαρμακείου ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions, την εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου.  

Η διαμόρφωση της εξωτερικής όψης με την πράσινη μεταλλική κατασκευή που σχηματίζει σταυρό και τα διακοσμητικά φυλλαράκια αντικατοπτρίζουν το νέο ύφος του χώρου. Η πρόσοψη με την ελκυστικότητα έλκει το ενδιαφέρον του περαστικού και η αυτόματη πόρτα με το άνοιγμά της αποτελεί ένα ευγενικό κάλεσμα για την είσοδο του ατόμου στον φαρμακοπωλείο. 

Στον εσωτερικό χώρο η πρωτοτυπία των κατασκευών και η καινοτομία των συνθέσεων φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στη φύση. Η κατασκευή του φαρμακείου γίνεται με οργανικές μορφές ενταγμένες αρμονικά στο σύνολο δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα φιλόξενη και γεμάτη ζωντάνια. Η οροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής εικόνας του φαρμακείου καθώς η θεματολογία των γιγάντιων φωτιστικών αντανακλάται στον εξοπλισμό του χώρου. Ο απαλός γενικός φωτισμός έρχεται σε αντίθεση με τον έντονο φωτισμό ανάδειξης που υπάρχει μέσα στα έπιπλα προκαλώντας ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Οι εξατομικευμένες κατασκευές επίπλων και εξοπλισμού και η παράλληλη εφαρμογή τεχνικών merchandising επιτυγχάνουν τη βέλτιστη ανάδειξη του εμπορεύματος. Η κατάλληλη σήμανση συμβάλει αποτελεσματικά στην επικοινωνία με το κοινό και στον άμεσο προσανατολισμό του στον χώρο. Η ομαδοποίηση διευκολύνει τον πελάτη στην ανεύρεση ομοειδών προϊόντων και στη σύγκριση μεταξύ τους.  

Η ικανοποίηση του πελάτη ότι έχει κάνει την πιο συμφέρουσα αγορά μένει ανεξίτηλη στην μνήμη του καλώντας τον να επιστρέψει όποτε καταστεί ανάγκη. Με αυτόν τρόπο το φαρμακείο κερδίζει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού αυξάνοντας την πελατεία του άρα και τις πωλήσεις.

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία