Μελέτη και Διακόσμηση για Ανακαίνιση του Φαρμακείο στο Πεδίον Άρεως

  • Μελέτη ανακαίνισης Πεδίο Άρεως
  • Μελέτη φαρμακείου Πεδίο Άρεως
  • Ανακαίνιση στο Πεδίο Άρεως
  • Κατασκευή στο Πεδίο Άρεως
  • Διακόσμηση στο Πεδίο Άρεως
  • Ανακαίνιση και Διακόσμηση στο Πεδίο Άρεως
  • Μελέτη και Διακόσμηση φαρμακείου Πεδίο Άρεως

ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ

Στην σημερινή εποχή οι φαρμακοποιοί είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει άμεσα να λάβουν σοβαρές αποφάσεις και να προχωρήσουν σε αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούν το φαρμακείο τους. Οι αλλαγές θα τους δώσουν νέα ώθηση μέσα στην αγορά πέραν από κάθε δισταγμό και φόβο για το αύριο, διαφορετικά η στασιμότητα και η εμμονή με το παρελθόν θα οδηγήσει σε δύσκολες και πολλές φορές απρόβλεπτες καταστάσεις.
Ο φαρμακοποιός στο Πεδίο του Άρεως έλαβε δραστικά μέτρα ώστε η κατασκευή του φαρμακείου του να ακολουθεί τα σύγχρονα πρότυπα και τις νέες εξελίξεις της αγοράς. Συνεργαζόμενος με την Innovo Constructions για τη μελέτη του φαρμακείου του θέλησε να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Νέα υλικά και εξελιγμένες λύσεις συνδυάστηκαν με τις αυξημένες ανάγκες ενός φαρμακείου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το βιομηχανικό του στυλ γίνεται αντιληπτό από την πρόσοψη του φαρμακείου. Ο μηχανισμός της βιτρίνας ακολουθεί τους γενικούς κανόνες επικοινωνίας όπου η πρόκληση ενδιαφέροντος οδηγεί στην γνωριμία και στο χτίσιμο μιας σχέσης.

Η χρήση του μετάλλου, του ξύλου και της πατητής τσιμεντοκονίας συνεχίζονται με συνέπεια και στον εσωτερικό χώρο. Η δημιουργία «ζεστών» ζωνών όπου επιτρέπεται μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον πελάτη περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό πάγκο εξυπηρέτησης και έναν χώρο καθιστικού για πιο ιδιωτικές συζητήσεις. Όσο πιο εποικοδομητική είναι η επικοινωνία τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση του καταναλωτή και η αξία που προσλαμβάνει για την αγορά του. Οι μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις κερδίζονται λιθαράκι – λιθαράκι καθημερινά μέσα από την ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας.

Ο σχεδιασμός των επίπλων, η λειτουργία του χώρου, η εμπορική αρχιτεκτονική και το merchandising είναι σε πλήρη αρμονία με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, με τις καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή, αλλά και με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό. H Innovo Constructions αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση του φαρμακείου μέσα από καινοτόμες ιδέες και πρωτότυπες λύσεις για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία