Ανακαίνιση φαρμακείου στον Νέο Κόσμο

Ανακαίνιση φαρμακείου στον Νέο Κόσμο

Στη σύγχρονη εποχή που η ανταγωνιστικότητα στον κλάδο του φαρμακείου αυξάνεται ραγδαία, η ανακαίνιση φαίνεται να είναι η ιδανική λύση για να ξεχωρίσει και να επαναπροσδιορίσει τον χαρακτήρα του. Οι τάσεις της αγοράς απαιτούν την μετατροπή του φαρμακοπωλείου από έναν ψυχρό χώρο υγείας σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντας υγείας, ομορφιάς και ευ ζην.

Η εξειδίκευση της Innovo Constructions στην διακόσμηση, ανακαίνιση και κατασκευή φαρμακείου δίνει στον χώρο μια διαφορετική εικόνα από τη συνηθισμένη ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, λειτουργικά και αισθητικά. Έτσι, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την εργονομία, η δημιουργική ομάδα ήταν από την αρχή σε πλήρη συνεργασία με τον φαρμακοποιό από τον Νέο Κόσμο για την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Αρχικός στόχος των επεμβάσεων είναι η επίλυση των λειτουργικών αναγκών και των φθορών του χώρου. Η εξασφάλιση της άρτιας κατάστασης των εγκαταστάσεων ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών, ψύξης – θέρμανσης επιτρέπει την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Παράλληλα δημιουργείται η κατάλληλη υποδομή εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του φαρμακείου σε ένα περιβάλλον άνετο και «ζεστό».

Στη συνέχεια του σχεδιασμού δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση, τον φωτισμό και την εφαρμογή των τεχνικών merchandising. Όλες οι συνθέσεις υπακούν στην κεντρική ιδέα διακόσμησης αναδεικνύοντας την ταυτότητα της επιχείρησης αλλά και το εμπόρευμα. Φυσικά απώτερος σκοπός είναι η προώθηση των προϊόντων καθώς αυτά είναι οι πρωταγωνιστές, οπότε φωτίζονται και σηματοδοτούνται ανάλογα. Οι σημάνσεις, η ταξινόμηση του εμπορεύματος, τα γραφιστικά, ο στοχευμένος φωτισμός ακολουθούν το ολοκληρωμένο πλάνο merchandising για το στήσιμο του φαρμακείου.

Η αντίθεση των γήινων αποχρώσεων με το λευκό χαλαρώνει το βλέμμα προκαλώντας οικειότητα. H Innovo Constructions με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην ανακαίνιση φαρμακείου καταφέρνει και συνδυάζει το σύγχρονο design με την πρακτικότητα αναβαθμίζοντας εμπορικά την επιχείρηση. Το τελικό αποτέλεσμα του φαρμακείου στον Νέο Κόσμο είναι μοναδικό, θέτοντας τον χώρο σε νέες βάσεις σχετικά με τον νέο του κοινωνικό ρόλο.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία