Ανακαίνιση Φαρμακείου στη Γλυφάδα

  • Ανακαίνιση φαρμακείου Γλυφάδα
  • Κατασκευή φαρμακείου Γλυφάδα
  • Μελέτη φαρμακείου Γλυφάδα
  • Σχεδιασμός φαρμακείου Γλυφάδα
  • Διακόσμηση φαρμακείου Γλυφάδα
  • Ανακαινίσεις φαρμακείων Γλυφάδα
  • Ανακαινίσεις κατασκευές φαρμακείων Γλυφάδα
  • Ανακαίνιση κατασκευή φαρμακείων Γλυφάδα
  • Ανακαίνιση διακόσμηση φαρμακείων Γλυφάδα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Την σημερινή εποχή η κατάρτιση και ο επαγγελματισμός του φαρμακοποιού σε συνδυασμό με το φιλόξενο περιβάλλον επηρεάζουν άμεσα την αύξηση των πωλήσεων καθώς εμπνέουν εμπιστοσύνη και ενισχύουν την εικόνα του φαρμακείου ως σημείο πώλησης ποικίλων προϊόντων. H Innovo Constructions αντιλαμβάνεται πλήρως της ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου και βρίσκεται στο πλευρό του επιστήμονα εξυπηρετώντας κάθε του ανάγκη.

Η πρωτότυπη κατασκευή του φαρμακείου στη Γλυφάδα υιοθετεί νέα υλικά και εξελιγμένες λύσεις για ένα μοναδικό αποτέλεσμα με θέμα την μέλισσα. Η φύση αλλά και πιο συγκεκριμένα η μέλισσα και τα προϊόντα της έχουν πολλές θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην διατήρηση της υγείας και της ευεξίας του οργανισμού. Η εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών για τον προσανατολισμό των νεοεισερχομένων και την βέλτιστη ανάδειξη των προϊόντων γίνεται με παράλληλη μελέτη του τρόπου αντίληψης των αναγκών του πελάτη, της κουλτούρας και της ψυχολογίας του.

Η κεντρική ιδέα που καθόρισε την ανακαίνιση του φαρμακείου φαίνεται στην πρόσοψη λεκτικά και σχηματικά. Ο λιτός σχεδιασμός της βιτρίνας επιτρέπει την άμεση οπτική επαφή με το φαρμακοπωλείο, παρασύροντας τον περαστικό να διαβεί την αυτόματη πόρτα για να εξερευνήσει περαιτέρω το ερέθισμα που του κίνησε το ενδιαφέρον.

Εντυπωσιακότερο στοιχείο όλων αποτελεί η οροφή του φαρμακοπωλείου με τα μεγάλα οκτάγωνα φωτιστικά. Ο βασικός φωτισμός του χώρου είναι επαρκής εξασφαλίζοντας την οπτική άνεση. Παράλληλα βέβαια δίνεται έμφαση στις επίτοιχες βιτρίνες τονίζοντας τα προϊόντα και τις λεπτομέρειες των συσκευασιών τους. Η εφαρμογή τεχνικών merchandising εξασφαλίζει την βέλτιστη και αποτελεσματική ανάδειξη των προϊόντων παρακινώντας το αγοραστικό κοινό σε αυθόρμητες αγορές. Έτσι ο πελάτης μπορεί να αναζητήσει, συγκρίνει, επιλέξει χωρίς ιδιαίτερο κόπο ότι του ταιριάζει και τον ικανοποιεί.

Η σύνθεση των στοιχείων του φαρμακείου στην Γλυφάδα μοιάζουν σα να αποτελούν μέρη μιας κυψέλης. Η μοναδική ταυτότητα του χώρου αποτελεί σήμα κατατεθέν και πρεσβεύει την φιλοσοφία του φαρμακοποιού για τα οφέλη της φύσης. Αισθητική, λειτουργικότητα και εμπορικότητα συνεργούν σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα με χαρακτήρα που μένει ανεξίτηλος στην μνήμη του πελάτη.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία