Ανακαίνιση φαρμακείου στην Αριστείδου

Ανακαίνιση φαρμακείου στην Αριστείδου

Η εξέλιξη του φαρμακείου είναι ραγδαία, ειδικά τα τελευταία χρόνια που γίνεται η μετατροπή του από χώρο υγείας σε χώρο παροχής υπηρεσιών και πώλησης αγαθών ομορφιάς, υγείας και ευεξίας. Το φαρμακείο αποτελεί πλέον μια σύνθετη επιχείρηση, όπου ο επιστήμονας καλείται να έχει γνώσεις επιστημονικές αλλά και εμπορικές. Όσον αφορά την εμπορικότητα όμως καθοριστικό εργαλείο στα χέρια του επιχειρηματία – επιστήμονα είναι ο χώρος του, το φαρμακείο του.

Η Innovo Constructions βρίσκεται στο πλευρό του σύγχρονου επιστήμονα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ευθύνης. Η μελέτη του φαρμακείου στην Αριστείδου ξεκίνησε καθορίζοντας την εταιρική του ταυτότητα η οποία πρέπει να εκφράζει τον φαρμακοποιό ώστε στο μέλλον να μπορεί να την υποστηρίξει λειτουργικά και αισθητικά. Η πρόταση για ανακαίνιση του φαρμακείου έχει ως τελικό στόχο να προκαλέσει εκ νέου το ενδιαφέρον του κοινού και να εξιτάρει την περιέργεια των περαστικών.

Η αναβάθμιση των προσόψεων με ελκυστικές βιτρίνες και κρυφούς φωτισμούς δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το φαρμακείο να λειτουργεί ως πόλος έλξης για νέα πελατεία. Έτσι δίπλα στην πόρτα εισόδου τοποθετείται ένα χαμηλό σε ύψος έπιπλο που επιτρέπει στο μάτι να περιπλανηθεί στον εσωτερικό καλαίσθητο χώρο.

Η συνοχή της ιδέας σχεδιασμού τόσο τις όψεις όσο και στο φαρμακοπωλείο αφήνει μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό του περαστικού. Η αισθητική των γήινων αποχρώσεων και του εργονομικού σχεδιασμού του εξοπλισμού κορυφώνεται με την εφαρμογή της μελέτης φωτισμού. Ο φωτισμός, τα χρώματα, οι πρωτότυπες συνθέσεις προσδίδουν στο χώρο ζωντάνια, άνεση και ισορροπία.

Η υψηλή αισθητική, η λειτουργική αναβάθμιση και η εμπορική διαμόρφωση του χώρου συνδράμουν για ανοδικής πορεία της επιχείρησης. Η Innovo Constructions αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μιας ανακαίνισης και δίνει αξία σε αυτό το αναγκαίο βήμα που χρειάζεται για να πάει μπροστά το φαρμακείο. Η εταιρεία διαθέτει όλα τα εφόδια, την εμπειρία, την τεχνική κατάρτιση, τους μελετητές και τα συνεργεία που απαιτούνται για την άρτια κατασκευή του φαρμακείου μέσα σε αυστηρά χρονικά πλαίσια.

Δείτε περισσότερα Φαρμακεία