Ανακαίνιση Δερματολογικού Ιατρείου στην Αθήνα

  • Ανακαίνιση Δερματολογικού στην Αθήνα
  • Ανακαίνιση Ιατρείου στην Αθήνα από την Innovo
  • Ανακαίνιση Δερματολογικού στην Αθήνα από την Innovo Constructions
  • Κατασκευή Δερματολογικού στην Αθήνα από την Innovo Constructions
  • Κατασκευή Δερματολογικού στην Αθήνα από την Innovo
  • Κατασκευή Δερματολογικού στην Αθήνα
  • Διακόσμηση Ιατρείου στην Αθήνα
  • Διακόσμηση Δερματολογικού στην Αθήνα από την Innovo
  • Διακόσμηση Ιατρείου στην Αθήνα από την Innovo Constructions
  • Σχεδιασμός Ιατρείου στην Αθήνα από την Innovo Constructions
  • Σχεδιασμός Δερματολογικού στην Αθήνα από την Innovo
  • Σχεδιασμός Δερματολογικού Ιατρεου στην Αθήνα
  • Σχεδιασμός ανακαίνισης Δερματολογικού στην Αθήνα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ  ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΥ Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο σχεδιασμός του ιατρείου είναι μια διαδικασία πολύπλευρη και καθώς οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται, αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η δημιουργία των έξυπνων και λειτουργικών ιατρείων και όχι μόνο των εμφανισιακά ελκυστικών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα καθιστούν αναγκαία τη σύνδεσή της με τον κοινωνικό ρόλο του ιατρείου. O γιατρός πρέπει να εμπνέει την ειλικρινή επικοινωνία από την πλευρά του ασθενούς προς εκείνον, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει ο ασθενής να παρουσιάσει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το πρόβλημά του.

Η αισθητική και η εργονομική κατασκευή του δερματολογικού ιατρείου στη λεωφόρο Β. Σοφίας συνιστά ένα επιπλέον εργαλείο για τον γιατρό. Η Innovo Constructions βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανακαίνιση και κατασκευή του ιατρείου. Πρώτη προτεραιότητά της ήταν η κατανόηση των επιθυμιών και η πλήρης κάλυψη των αναγκών του πελάτη. Η ολοκληρωμένη μελέτη εξασφάλισε την άνετη και την φιλόξενη ατμόσφαιρα, και τη διαμόρφωση ενός χώρου λειτουργικού και υψηλών προδιαγραφών για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Η επιλογή των γήινων χρωμάτων στην διακόσμηση των χώρων δημιουργεί ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον στον ασθενή. Η επιστροφή στη φύση δρα καταλυτικά στη ψυχοσύνθεση των ασθενών. Οι αποχρώσεις του καφέ είναι ουδέτερα θερμά χρώματα τα οποία νοητά συσχετίζονται με την αξιοπιστία και την επιμονή για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο ασθενής αποκτά σεβασμό για τον χώρο που τον φιλοξενεί και στη συνέχεια για τον γιατρό του.

Ο χώρος αναμονής σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη προσήλωση στην θετική επίδραση στην ψυχολογία του ασθενή. Διαφορετικά υλικά συνδράμουν στην δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος. Ο πελάτης – ασθενής είναι πιθανό να περιμένει αρκετή ώρα στον χώρο αναμονής με αποτέλεσμα να αυξάνεται το άγχος και η ανυπομονησία του. Η άνεση των καθισμάτων και το ήρεμο περιβάλλον ψυχαγωγικού χαρακτήρα (περιοδικά, τηλεόραση κλπ) με την ποικιλία οπτικών ερεθισμάτων επιτρέπει στον χρόνο να περνάει πιο γρήγορα μειώνοντας τα αρνητικά συναισθήματα.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της ρεσεψιόν διαθέτει λιτό σχεδιασμό και ευελιξία. Η διακριτική της κατασκευή υποδηλώνει ότι βρίσκεται εκεί για την διευκόλυνση των ασθενών όποτε το έχουν ανάγκη. Έτσι εξασφαλίζεται ένα πιο οικείο περιβάλλον. Ο εργαζόμενος όταν βρίσκεται καθισμένος στην καρέκλα του κρύβεται από τους επισκέπτες, κάνοντας την παρουσία του όσο το δυνατόν πιο διακριτική. Κανείς δεν θα ήθελε να έχει συνεχώς δυο μάτια καρφωμένα επάνω του ενώ περιμένει τον γιατρό.

Λόγω των πολλών υπηρεσιών που προσφέρει το ιατρείο, δημιουργήθηκε ένας μικρότερος χώρος αναμονής σε άλλο σημείο, ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή διαχείριση των ασθενών. Όλοι οι χώροι απέκτησαν νέο ύφος κατά την ανακαίνιση του ιατρείου. Στοιχεία όπως το εμφανές σκυρόδεμα, osb, ξύλο σε πρωτότυπες συνθέσεις και εφαρμογές προκαλούν τον ασθενή να επισκεφτεί όλους τους χώρους. Το γραφείο του δερματολόγου σχεδιάστηκε με πολλή φαντασία και εφευρετικότητα. Η φωτεινή κατασκευή πίσω από την καρέκλα τραβάει το βλέμμα του ασθενή και τον ξεναγεί μέσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ξεχνώντας προς στιγμήν το πρόβλημά του.

Επιστέγασμα όλων των κατασκευών αποτελεί ο σωστός και εξατομικευμένος φωτισμός. Οι ιδανικές εφαρμογές φωτισμού βελτιώνουν τη λειτουργία των χώρων, εντείνοντας την ευκρίνεια στο περιβάλλον. Η αισθητική του χώρου αναβαθμίζεται ενισχύοντας την αρχιτεκτονική. Ανάλογα µε το χώρο και το είδος των δραστηριοτήτων που γίνεται μέσα σε αυτόν, καθορίζεται η επιθυμητή στάθμη φωτισμού. Έπειτα, µε τη μέθοδο της φωτεινής ροής κάθε φωτιστικού, υπολογίστηκαν τα είδη και οι τρόποι φωτισμού που αρμόζουν για επιτευχθεί η ισορροπημένη ατμόσφαιρα.

Εν κατακλείδι η καλή επικοινωνία γιατρού – ασθενούς σε ένα φιλικό και ήρεμο περιβάλλον βοηθάει τη θεραπευτική σχέση αφού επιτυγχάνει τη συμμόρφωση του ασθενούς με τις συμβουλές του γιατρού, μειώνει την ανησυχία του ασθενούς, αυξάνει την ευχαρίστησή του και τελικά συντελεί στην ταχύτερη ανάρρωσή του. Η Innovo Constructions με συνέπεια και σεβασμό έφτασε σε ένα άριστο αποτέλεσμα παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας όσο και στο στάδιο της κατασκευής, διασφαλίζοντας σχέση διαρκείας με τον δερματολόγο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε περισσότερα Ιατρεία