Ανακαίνιση καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο

  • Ανακαίνιση καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο από την Constructions
  • Ανακαίνιση κατασκευής καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο από την Constructions
  • Ανακαίνιση εξοπλισμού καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο από την Constructions
  • Ανακαίνιση διακόσμησης καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο από την Constructions
  • Κατασκευή καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο από την Constructions
  • Εξοπλισμός καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο από την Constructions

Ανακαίνιση καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο 

H Innovo Constructions με την πολυετή εμπειρία της έχει ευρεία γνώση σχετικά με την ανακαίνιση καταστημάτων εστίασης, έτσι ώστε ο πελάτης να νιώθει άνετα και ευχάριστα. Παράλληλα γνωρίζει τις ανάγκες που έχει μία καφετέρια – μπαρ για την εργονομική διάταξη του εξοπλισμού της ώστε οι εργαζόμενοι να διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους.

Για τους παραπάνω λόγους ο επιχειρηματίας του καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο βρήκε στο ομάδα της εταιρείας τον ιδανικό συνεργάτη. Η εμπειρία και η συνέπεια του δυναμικού της Innovo αποτελεί εγγύηση για ένα άψογο αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών. Η εφαρμογή της μελέτης έγινε με συνέπεια στην μορφή και στο χρονοδιάγραμμα. Έτσι ο χώρος αναβαθμίστηκε αισθητικά αλλά και λειτουργικά.

Η ανακαίνιση του καταστήματος ολοκληρώθηκε σε αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, προσδίδοντας σοβαρότητα και χλιδή στην ατμόσφαιρα. Το άνετο και μεγάλο μπαρ υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής μακριά από την κουραστική καθημερινότητα. Το όλο σκηνικό συμπληρώνουν τα απαραίτητα καθιστικά σε ίσιες γραμμές, αλλά με τεχνική στο ταπετσάρισμα τους ώστε να φαίνονται  αλλά και να είναι αναπαυτικά. Η ισορροπία φωτεινό – σκοτεινό και στο θερμό – ψυχρό κάνει τον χώρο φιλόξενο και ξεκούραστο χωρίς να επισκιάζει την μοντέρνα του αύρα.

Σαν επιστέγασμα όλων λειτουργεί ο φωτισμός χαρίζοντας μια ξεχωριστή αισθητική που προκαλεί μνήμες και συναισθήματα. Η διακόσμηση της καφετέριας εμπλουτίζεται από τους κρυφούς φωτισμούς, ταπετσαρίες, τεχνοτροπίες βαψίματος, ξύλινες επενδύσεις τοίχων και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα. Η επένδυση του δαπέδου γίνεται με τετράγωνο πλακίδιο υψηλής αντοχής  καφέ απόχρωσης ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με το σύνολο.

Το νέο κατάστημα παραπέμπει σε καφέ εποχής, με τους επίχρυσους πολυελαίους, τους δερμάτινους καναπέδες και τα ξύλινα στοιχεία. Ο επαναπροσδιορισμός της ταυτότητας του καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο προσελκύει εκ νέου το κοινό υπόσχοντας ένα πολυτελή χώρο φιλοξενίας και άψογη εξυπηρέτηση. Η ανανεωμένη και κεφάτη εικόνα του καταστήματος εκμεταλλευόμενη τον χώρο στο έπακρον, αναδεικνύει την μοναδικότητά του και προσφέρει άνεση στους πελάτες.

Δείτε περισσότερα Εστίαση