Ανακαίνιση καταστήματος burger στο Ίλιον

  • Ανακαίνιση καταστήματος burger στο Ίλιον από την Constructions
  • Κατασκευή καταστήματος burger στο Ίλιον από την Constructions
  • Εξοπλισμός καταστήματος burger στο Ίλιον από την Constructions

Ανακαίνιση καταστήματος burger στο Ίλιον

Το εκπληκτικό “Jazz Burger Bar” στο Ίλιον

Πολλοί επιχειρηματίες αναρωτιούνται αν θα άξιζε τον κόπο να κάνουν μια ανακαίνιση στο κατάστημά τους επενδύοντας χρήματα και χρόνο. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η εύρεση του κατάλληλου συνεργάτη ώστε η επένδυση να αποκτήσει αξία και σκοπό. Το είδος και το μέγεθος της ανακαίνισης θα καθορίσει τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν μειώνοντας το άγχος του ιδιοκτήτη και κάνοντας αποδοτικότερη την επένδυση.

Η ανακαίνιση και κατασκευή του burger στο Ίλιον ξεκίνησε έπειτα από εκτενείς συζητήσεις του επιχειρηματία με την Innovo Constructions για το νέο ύφος του χώρου, την ποιότητα των υλικών και τον απαιτούμενο χρόνο που θα χρειαζόταν να παραμείνει κλειστό το κατάστημα. Έτσι η δημιουργική ομάδα προχώρησε στην επιμέτρηση του χώρου, στην καταγραφή των αναγκών του επενδυτή και στην σημείωση του παλιού εξοπλισμού που θα εντασσόταν εκ νέου στον σχεδιασμό. Μέχρι την ολοκλήρωση της μελέτης και την έναρξη των εργασιών, ο χώρος εστίασης συνέχισε να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τους καθημερινούς του θαμώνες.

Με την έναρξη των εργασιών υπήρξε πλήρης προγραμματισμός και εφαρμογή χρονοδιαγράμματος. Η σωστή συνεργασία των συνεργείων υπό το άγρυπνο βλέμμα του επιβλέποντα της εταιρείας εξασφάλισε την ορθή εφαρμογή της μελέτης και την αποφυγή άσκοπων λαθών που θα κόστιζαν χρόνο και χρήμα. Η ανακαίνιση του καταστήματος επιπλέον έδωσε την ευκαιρία για επίλυση των λειτουργικών αναγκών, τονώνοντας την επαγγελματική του εικόνα.

Κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης είναι η επένδυση των τοίχων με πέτρα και το «Jazz» ύφος του. Η βιομηχανοποιημένη εκδοχή του χώρου τραβάει το ενδιαφέρον των περαστικών πάνω στις διακοσμητικές λεπτομέρειες που κοσμούν τον περίγυρο. Ο Jazz χαρακτήρας γίνεται εμφανείς όπου και αν κοιτάξει ο πελάτης, με νότες, φωτογραφίες, μορφές, άλμπουμ, σαξόφωνα.

Ο νέος χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η αποδοτικότητα λόγω της άνεσης, της οργάνωσης, των εργονομικών λύσεων και της αισθητικής του. Είναι λοιπόν αντιληπτό ότι η Innovo Constructions σχεδιάζει τον χώρο εστίασης του επιχειρηματία για τον ίδιο τον επιχειρηματία, του εργαζόμενους και τους πελάτες του.

Δείτε περισσότερα Εστίαση