Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα

  • Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα
  • Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα
  • Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα
  • Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα
  • Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα
  • Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα

Μελέτη ορθοδοντικού ιατρείου στη Γλυφάδα

Ένα πανέμορφο ορθοδοντικό ιατρείο θα κάνει την εμφάνισή του χάρη στην Innovo Constructions. Αναλάβαμε τη μελέτη οδοντιατρείου, προκειμένου η μετέπειτα κατασκευή οδοντιατρείου, να γίνει ακριβώς όπως πρέπει. Ο ορθοδοντικός, μας ανέθεσε τη μελέτη οδοντιατρείου του, για να γίνει το δεύτερο σπίτι του, ακριβώς όπως το φαντάστηκε.

Ο χώρος της αναμονής θα είναι ένας καταπληκτικός και ευχάριστος χώρος. Μπορεί να κυριαρχεί παντού το άσπρο, αλλά και το σουηδικό ξύλο το ανταγωνίζεται επάξια. Στον γωνιακό τοίχο, θα δημιουργηθεί μια πανέμορφη κατασκευή από μάρμαρο, γυψοσανίδα, ξύλο και κρυφούς φωτισμούς, που θα στολίζει περίτεχνα τον χώρο.

Η βάση της θα είναι από ξύλο. Από πάνω ακριβώς θα υπάρχει ένας χαμηλός πάγκος, με μικρά σκαμπό, για τους μικρούς μας φίλους. Ένας γωνιακός κοιλοδοκούς θα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι στηρίζει την κατασκευή, ο οποίος θα στέκεται από την κορυφή ως το ταβάνι.

Πάνω από τον πάγκο θα υπάρχουν ξύλινες, κατακόρυφες τάβλες, οι οποίες θα επεκτείνονται μέχρι και ένα σημείο στο ταβάνι και από πίσω τους θα ξεπετάγεται κρυφός φωτισμός που θα ολοκληρώνει αυτό το θεσπέσιο δημιούργημα. Πίσω από τις τάβλες, θα υπάρχει ένας τοίχος, με ενσωματωμένο υδατογράφημα στα χρώματα του γκρι και του μπλε.

Στον κυρίως χώρο της αναμονής θα υπάρχουν μοντέρνοι, αλλά άνετοι καναπέδες, για να φιλοξενούν τους ασθενείς που θα περιμένουν. Πίσω από τον μεγάλο καναπέ, θα υπάρχει επίσης μια μεταλλική κατασκευή, η οποία θα φέρει επάνω της διάσπαρτες εικόνες από παιδιά, που φυσικά θα δείχνουν τα απολύτως υγιή δόντια τους. Μικρά, μαρμάρινα και στρόγγυλα τραπεζάκια, θα υπάρχουν μπροστά από τους καναπέδες.

Για τον χώρο της γραμματείς έχουν προταθεί δύο σενάρια. Το γραφείο θα είναι και στα δύο, με βάση από λευκό μάρμαρο και ένα μια πλάκα από σουηδικό ξύλο να καλύπτει έντεχνα τις δραστηριότητες της γραμματέως. Επίσης, ράφια εξυπηρέτησης θα υπάρχουν ακριβώς από πάνω για την τοποθέτηση αντικειμένων.

Στο πρώτο σενάριο, πίσω από τη γραμματεία, θα υπάρχουν οι ξύλινε τάβλες που υπάρχουν και στην άλλη κατασκευή, για να πλαισιώνουν την πόρτα του δωματίου. Στο δεύτερο σενάριο, πίσω θα υπάρχει, για να πλαισιώνει την πόρτα, μια απλή άσπρη γυψοσανίδα.

Το γραφείο του γιατρού, θα είναι λιτό, απέριττο και ιδιαιτέρως φωτεινό. Στο παράθυρο θα τοποθετηθεί ένα πανέμορφο roller, για να φωτίζεται το γραφείο κατά βούληση. Ακριβώς μπροστά θα μπει ένα μεγάλο και κομψό φυτό, για να συμπληρώσει την όμορφη εικόνα. Η καρέκλα του γιατρού, όπως και το γραφείο του θα είναι σε απόλυτο άσπρο χρώμα. Οι καρέκλες επισκεπτών, θα είναι σαν πολυθρονάκια σε γκρι ανοιχτό χρώμα της σοβαρότητας. Πάνω από το γραφείο θα υπάρχουν ράφια με κρυφό φωτισμό, όπως και στο ταβάνι, θα επεκτείνονται ράβδοι ξύλου, που θα έχουν επίσης κρυφό φωτισμό.

Ο χώρος εξέτασης, θα ακολουθεί ακριβώς την ίδια λογική με τους υπόλοιπους χώρους. Σε άσπρο χρώμα τα πάντα, εκτός από κάποιες λεπτομέρειες ξύλου στο ταβάνι και σε ένα σημείο του τοίχου. Επίσης, άνετα ανάκλιντρα εξέτασης, θα κάνουν τη διαμονή των ασθενών όσο πιο ευχάριστη γίνεται.