Κατασκευή παιδότοπου στο Μικρολίμανο

Κατασκευή παιδότοπου στο Μικρολίμανο

Η Innovo Constructions, ανέλαβε τη διαμόρφωση της μελέτης παιδότοπου στο Πανέμορφο Μικρολίμανο. Ένα εξέχων κτίριο μπροστά στη θάλασσα, θα φιλοξενήσει, τη χαρά και την ανεμελιά των παιδιών, καθώς και τη ξεκούραση και τη χαλάρωση των γονέων, που είναι εξίσου σημαντική.

Σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να στεγάσει ένα χώρο που θα προσφέρει προσεγμένα φαγητά στους γονείς, έτσι ώστε να περνούν κι εκείνοι ευχάριστα, κατά τη διάρκεια που τα παιδιά τους διασκεδάζουν.

Η Innovo Constructions, θα συμβάλλει δραστικά στην κατασκευή παιδότοπου, με την τεχνογνωσία και την πείρα που διαθέτει. Θα ένας χώρος, γεμάτος χρώματα και βοηθητικούς χώρους, που όμοιος του δεν θα υπάρχει. Επίσης, ο επιχειρηματίας έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και της μελέτης και της κατασκευής, αφού κατασκευάστηκε ακριβώς αυτό που είχαμε σχεδιάσει.

Θα κατασκευαστεί ένας χώρος, που όπως λέει και το όνομά του, πρόκειται για wonderland. Μια χώρα των θαυμάτων, πλημμυρισμένη από χρώματα και ανισόπεδα σχήματα, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα, το εργοστάσιο σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκα.

Η ανακαίνιση παιδότοπου θα είναι πολύ εύκολη υπόθεση, καθώς η Innovo Constructions, έχει φροντίσει να καθοδηγήσει την κατασκευή παιδότοπου, έως και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Μπαίνοντας μέσα, το μάτι χάνεται μπροστά στην πανδαισία χρωμάτων που χαρακτηρίζει αυτό το προσεγμένο μαγαζί. Διάφορες παλέτες είναι αρμονικά συνδεδεμένες για να δίνουν ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Όλος ο χώρος απαρτίζεται από ξύλινα άσπρα τραπεζάκια με πολύχρωμες καρέκλες. Σε συνδυασμό με το σουηδικό χρώμα που βρίσκεται στους τοίχους και τις βιτρίνες των προϊόντων, συνθέτουν μια καταπληκτική εικόνα.

Τα φυτά και οι διάφορες εικόνες δεν λείπουν από τον χώρο, συμπληρώνοντας ένα διακοσμητικό πανδαιμόνιο. Η τεχνολογία, φυσικά κάνει την εμφάνισή της, φροντίζοντας για τη διασκέδαση των παρευρισκομένων, σε περίπτωση που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.

Το bar, παραπέμπει στο εργοστάσιο της Lego, που τόσο λατρεύουν τα παιδιά, φροντίζοντας για την πολυχρωμία για μια ακόμη φορά. Στην βάση της σκάλας θα βρίσκεται ένα τραπέζι που σε κάνει να νομίζεις ότι πίνεις τον καφέ σου στο κέντρο του δάσους. Ένα φαινομενικά ακατέργαστο ξύλο χρησιμοποιείται, για να δώσει μια αύρα φύσης στο έπιπλο.

Ο δρόμος για τον πάνω όροφο, οδηγείται μέσω μιας ξύλινης πανέμορφης σκάλας. Καθώς υπάρχουν πολλά επίπεδα στο μαγαζί, έπρεπε να φροντίσουμε, η μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο, να είναι σαν μια δίοδος στην παραμυθοχώρα. Ο πάνω όροφος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, διατηρώντας τη μαγεία και την ομοιομορφία αυτού του πανέμορφου χώρου. Αξιοσημείωτη είναι μια γωνιά, όπου ο τοίχος, σε μεταφέρει μαγικά στη χώρα των θαυμάτων.

Το πιο φαντασμαγορικό όλης της μελέτης παιδότοπου, είναι το καταπληκτικό μπαλκόνι. Γεμάτο φυτά και φαντασία σε κάνει να πιστεύεις ότι πίνεις τον καφέ σου σε κάποιο δεντρόσπιτο στα βάθη του Αμαζονίου, απλά με περισσότερη καλαισθησία, άνεση και καθαριότητα. Κρεμαστές κούνιες, βοηθούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν σε ένα περιβάλλον με εξαίσια θέα και την ψευδαίσθηση ενός τεχνητού οικοσυστήματος, που όμως βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.