Εταιρεία

Ποιά είναι η INNOVO Constructions

Προφίλ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1985 με κύριο σκοπό την μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Δυναμικό

Απαρτίζεται από ομάδα μηχανικών, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και τεχνιτών, και είναι δομημένη σε 3 τμήματα: Μελέτες, Σχεδιασμός και Κατασκευές. Για την ολοκλήρωση ενός έργου είναι απαραίτητη η αρμονική συνεργασία όλων των τομέων.

Innovo
Γραφεία εταιρείας
Δραστηριότητες

Με πάνω από 15 χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα των κατασκευών, έχει να επιδείξει σημαντικό έργο, με περίπου 350 κατασκευές επαγγελματικών χώρων και συνολικά περισσότερα από 230.000τ.μ.
Η INNOVO αναλαμβάνει τον εξοπλισμό των καταστημάτων. Έχει εξοπλίσει περισσότερους από 400 επαγγελματικούς χώρους με πρωτότυπα έπιπλα δικής της κατασκευής.
Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TecnyFarma στην Ελλάδα και στην Κύπρο, το μεγαλύτερο όνομα στον εξοπλισμό φαρμακείων.

Σκοπός – Όραμα

Θέλουμε να δημιουργούμε χώρους λειτουργικούς και εύχρηστους για τους επαγγελματίες και ταυτόχρονα προσιτούς, άνετους και ευχάριστους για τους επισκέπτες.

Αξιοπιστία

Η δημιουργικότητα και η υπευθυνότητα είναι βασικές μας αρχές και μας έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο των κατασκευών.

Εργονομία

Συνδυάζοντας την μηχανολογία, την αρχιτεκτονική και τις ανθρώπινες ανάγκες, δημιουργούμε ζωντανούς χώρους που απολαμβάνουν όλοι.

Τεχνογνωσία

Η πολυετή εμπειρία μας και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε έργα ιδιαίτερης δυσκολίας και σύνθεσης.

Άποψη γραφείων