Εκθεσιακοί χώροι

Συνδυάζουμε τις ανάγκες και το στυλ των εκθετών μας, με την εμπειρία – τεχνογνωσία μας σε ανάλογες κατασκευές και διακοσμήσεις!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση εκθεσιακών χώρων, αναδεικνύοντας τα έργα τέχνης ή τα προϊόντα της εκάστοτε εταιρίας και έκθεσης με πρωτότυπο τρόπο.

Οι ανάγκες των εκθετών μας και του προσωπικού τους στυλ συνδυασμένα με την τεχνογνωσία μας για τις κατασκευές και τον κατάλληλο φωτισμό συμβάλλουν στη δημιουργία ενός μοναδικού και φιλόξενου περιβάλλοντος για τους υποψήφιους πελάτες σας.

Η συμμετοχή μας σε όλες τις μεγάλες εκθεσιακές διοργανώσεις που έχουν λάβει χώρο στην Ελλάδα, μας καθιστούν ικανούς να μετατρέψουμε ένα περίπτερο σε πόλο έλξης για τους επισκέπτες μιας έκθεσης.

Συμμετοχή στην Expopham Dusseldorf Γερμανία

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Innovo Constructions στην έκθεση φαρμακείου που διοργανώθηκε 13 - 16 Σεπτεμβρίου στο Dusseldorf της Γερμανίας. Έπειτα από την λαμπρή πορεία και τις εξαιρετικές συνεργασίες της εταιρείας στον ευρωπαϊκό χώρο, φέτος έδωσε την ευκαιρία και στους Γερμανούς πολίτες να την γνωρίσουν από κοντά μέσα στο εντυπωσιακό της περίπτερο.

Σχεδιασμός περιπτέρου στη Horeca 2010

H Horeca θεωρείται η μεγαλύτερη και πιο πολυσυζητήμενη έκθεση που περιλαμβάνει όλες τις εξελίξεις και συνολικές προτάσεις για το ξενοδοχείο, το εστιατόριο και την καφετέρια. Ο παλμός της εποχής αντανακλάται στα πρωτότυπα περίπτερα με τα εκσυγχρονισμένα προϊόντα και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει o κάθε εκθέτης.

Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 2012

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο των φαρμακοποιών αποτέλεσε ένα έντονο κάλεσμα στη φετινή έκθεση Hellas Pharm 2014 στη Helexpo. Άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμακείου επισκέφτηκαν τον χώρο και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και την προώθηση νέων προϊόντων.

Κατασκευή περιπτέρου στη Hellas Pharm 2014

Η αυξημένη επισκεψιμότητα και η μαζική συμμετοχή στην Hellas Pharm 2014 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Πλήθος κόσμου αναζητούσε την ενημέρωση σε καίρια θέματα και προηγμένα προϊόντα με σκοπό την διαφοροποίηση του χώρου του και την προσέλκυση νέων πελατών.

Κατασκευή του περιπτέρου «Κόκκορης» στην έκθεση οπτικών

Το design ενός περιπτέρου σε μια έκθεση είναι από τα βασικότερα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα μια επιχείρησης. H Innovo Constructions, λαμβάνοντας και η ίδια μέρος σε πολλές εκθέσεις, αντιλαμβάνεται πλήρως την αξία αυτής της επένδυσης και τον επικοινωνιακό χαρακτήρα που πρέπει να διακατέχει.

Σχεδιασμός περιπτέρου στη Hellas Pharm 2013

Η μεγάλη ανταπόκριση των φαρμακοποιών στην έκθεση Hellas Pharm 2013 αντικατοπτρίζει τις ραγδαίες εξελίξεις του κλάδου και την ανάγκη για προσαρμογή του φαρμακείου στα σύγχρονα δεδομένα. Η Innovo Constructions, η εξειδικευμένη εταιρεία στη μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου προβάλει την ανάγκη για αυτοματισμούς, σύγχρονες εγκαταστάσεις, πρωτότυπες κατασκευές με τη χρήση καινοτόμων υλικών στο φαρμακείο του μέλλοντος.