Διάφορα

Οι ανάγκες, οι προδιαγραφές, η λειτουργικότητα και το προσωπικό σας στυλ, είναι ο καθρέφτης των κατασκευών – διαμορφώσεων μας!
Η εταιρείας μας αναλαμβάνει την διακόσμηση, κατασκευή και ανακαίνιση καταστημάτων, με σκοπό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του πελάτη μας, ανάλογα με τις προδιαγραφές, την σωστή λειτουργία και το προσωπικό στυλ ώστε να δοθεί ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.
Η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο και αποδοτικό μας επιτελείο αποτελούν εγγύηση, κατέχοντας την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία για κατασκευές με πρωτοποριακά υλικά, επιτυγχάνοντας έτσι ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Η απόφαση ανακαίνισης ενός επαγγελματικού χώρου πρέπει να θεωρείται επένδυση και όχι ένα πρόσθετο έξοδο. Μπορεί να αποφέρει αύξηση των εσόδων της τάξης του 30%. Η INNOVO Constructions δίνει λύσεις με πολύ χαμηλά κοστολόγια, παρεμβαίνοντας τόσο στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται η αίσθηση της ποιοτικής και προσιτής οικονομικά αγοράς.

Όλοι οι χώροι ενός καταστήματος μελετούνται ξεχωριστά και ο σχεδιασμός τους προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του. Η διαδικασία κατασκευής περνάει από τρία στάδια που μπορείτε να τα δείτε εδώ: στάδια κατασκευής

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πρωτότυπων επίπλων αποκλειστικά για τον χώρο σας. Δημιουργίες μοναδικές που θα αντιπροσωπεύουν εσάς και το κατάστημα σας

Ανακαίνιση βιβλιοπωλείου στα Σπάτα 

Ένα έργο με πολλές απαιτήσεις! Η μεγάλη έκταση του ακινήτου, οι περιορισμοί και η υποχρέωση για συμμόρφωση στις προδιαγραφές του εμπορικού κέντρου και η ανάγκη για την κατάλληλη προβολή μεγάλου όγκου και πολλών διαφορετικών ειδών εμπορεύματος ήταν τα βασικά στοιχεία που αποτέλεσαν μια μεγάλη πρόκληση για την Innovo Constructions.

Κατασκευή καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στους Αμπελόκηπους

Η φιλοσοφία της αλυσίδας καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας αντανακλάται σε τρεις έννοιες: ευκολία, ταχύτητα, αξιοπιστία. Ευκολία γιατί η εξυπηρέτηση είναι άμεση και αποδοτική, ταχύτητα γιατί οι υπηρεσίες και οι επισκευές ολοκληρώνονται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η αξιοπιστία πηγάζει από την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μέσα σε έναν χώρο φιλικό και εργονομικά σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη.

Κατασκευή καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στο Γαλάτσι

Το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για προϊόντα τεχνολογίας και μάλιστα κινητής τηλεφωνίας συνεχώς αυξάνεται καθώς ο κλάδος είναι εξελισσόμενος και βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας. Λόγω όμως του μεγάλου ανταγωνισμού κάθε επιχείρηση συναντάει την ανάγκη για διαφοροποίηση χαρίζοντας στον κάθε πελάτη μια αξέχαστη εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.

Κατασκευή καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Καλαμαριά

Ανοίγοντας πολλά καταστήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η αλυσίδα των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας «Buzz» δείχνει την δυναμική και την αποφασιστικότητά της. Επόμενη στάση αποτελεί η Θεσσαλονίκη διευρύνοντας το αγοραστικό της κοινό και στην βόρεια Ελλάδα.

Κατασκευή καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα

Η μελέτη και η κατασκευή του καταστήματος καλλυντικών στα Τίρανα απαιτούσε ειδικό χειρισμό λόγω της απόστασης και την ύπαρξη συνόρων ανάμεσα στις δυο χώρες. Όμως η άψογη συνεργασία μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και με την ιταλική εταιρεία franchise «it style» συνέβαλε στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Κατασκευή μεταλλικού κτιρίου

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός μεταλλικού κτιρίου απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία. Ο επιχειρηματίας του «Galaxy» αναγνωρίζοντας το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Innovo Constructions  προχώρησε σε εποικοδομητική συνεργασία μαζί της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.