Ανακαίνιση παιδότοπου

Δημιουργούμε πολύχρωμους, φιλικούς και λειτουργικούς χώρους, για να περνάνε ευχάριστα οι συνοδοί και να ξεχνιούνται τα παιδιά!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση παιδότοπων, ώστε τα παιδιά να μπαίνουν μέσα και να ξεχνιούνται! Πολύχρωμοι φωτεινοί χώροι φιλικοί στα παιδιά και άνετοι χώροι αναμονής και ανάπαυσης για τους συνοδούς δημιουργούνται από το εξειδικευμένο και αποδοτικό μας επιτελείο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του πελάτη.
Πρωτότυπες ιδέες και πρωτοποριακά υλικά εφαρμόζονται ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, έχουμε την ικανότητα να μεταμορφώσουμε έναν χώρο εκδηλώσεων, σε παράδεισο για τα παιδιά. Το εξειδικευμένο επιτελείο μας δίνει έμφαση στην ασφάλεια και την λειτουργικότητα.

Στην INNOVO κατασκευάζουμε έπιπλα αποκλειστικά για τον δικό σας παιδότοπο και τα προσαρμόζουμε στο στυλ σας, για να ξεχωρίζετε. Έπιπλα άνετα και λειτουργικά για παιδιά και μεγάλους

Κατασκευή παιδότοπου στον Πειραιά

Ο στόχος για έναν παιδότοπο ανταγωνιστικό που θα προσφέρει πολύ παιχνίδι και ευχαρίστηση στα παιδιά με παράλληλη σωματική άσκηση και εκτόνωση, κοινωνικοποίηση και αλληλοεπίδραση είναι πλέον πραγματικότητα. Η άνεση και ψυχαγωγία είναι προνόμιο των μεγάλων αλλά και των μικρών επισκεπτών!

Ανακαίνιση παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές, ο ελκυστικός και ονειρεμένος χώρος προσχολικής αγωγής βρίσκεται στη Γλυφάδα. Η ανακαίνιση του παιδότοπου δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο πρώτος σταθμός της ζωής του παιδιού να αποτελεί το ξεκίνημα για ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο χώρο της εκπαίδευσης, της εξερεύνησης και της φαντασίας.

Κατασκευή παιδότοπου στο Ίλιον

Στον παιδότοπο στο Ίλιον το φιλόξενο και χαρούμενο περιβάλλον εξιτάρει τις αισθήσεις ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα μουντά χρώματα της πόλης. Ο χώρος δίνει την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια να περάσει ευχάριστα κάποιες ώρες μαζί στον ίδιο χώρο με τον καθένα να ψυχαγωγείται ξεχωριστά ανάλογα με την ηλικία του και τα ενδιαφέροντά του.

Διακόσμηση παιδότοπου στην Καλαμάτα

Η κεντρική ιδέα για την διακόσμηση του παιδότοπου είναι η δημιουργία ενός κάστρου όπου φιλοξενούνται όλες οι δραστηριότητες. Η πρόσοψη του επαγγελματικού χώρου προμηνύει τον περαστικό για το τι θα συναντήσει μόλις διαβεί την πόρτα εισόδου.

Ανακαίνιση παιδότοπου – παιδικού club στο Κερατσίνι

Το πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο ύφος του παιδικού club στο Κερατσίνι «μιλάει» στις ψυχές των παιδιών, προκαλώντας ακόμα εντονότερη έκφραση συναισθημάτων για ξεφάντωμα. Ο χορός είναι ένα μέσω έκφρασης που δεν επιδέχεται όρια και περιορισμούς.

Κατασκευή παιδότοπου στο Καματερό 

Ο σχεδιασμός και η κατανομή των χώρων επιτρέπει στους ανήλικους να χαίρονται το παιχνίδι και στους γονείς και συνοδούς να απολαμβάνουν με άνεση το ρόφημα ή το αναψυκτικό τους. Έτσι μικροί και μεγάλοι μένουν ευχαριστημένοι και φεύγοντας έχουν ένα χαμόγελο χαράς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.