Ανακαίνιση παιδότοπου

Δημιουργούμε πολύχρωμους, φιλικούς και λειτουργικούς χώρους, για να περνάνε ευχάριστα οι συνοδοί και να ξεχνιούνται τα παιδιά!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση παιδότοπων, ώστε τα παιδιά να μπαίνουν μέσα και να ξεχνιούνται! Πολύχρωμοι φωτεινοί χώροι φιλικοί στα παιδιά και άνετοι χώροι αναμονής και ανάπαυσης για τους συνοδούς δημιουργούνται από το εξειδικευμένο και αποδοτικό μας επιτελείο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του πελάτη.
Πρωτότυπες ιδέες και πρωτοποριακά υλικά εφαρμόζονται ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, έχουμε την ικανότητα να μεταμορφώσουμε έναν χώρο εκδηλώσεων, σε παράδεισο για τα παιδιά. Το εξειδικευμένο επιτελείο μας δίνει έμφαση στην ασφάλεια και την λειτουργικότητα.

Στην INNOVO κατασκευάζουμε έπιπλα αποκλειστικά για τον δικό σας παιδότοπο και τα προσαρμόζουμε στο στυλ σας, για να ξεχωρίζετε. Έπιπλα άνετα και λειτουργικά για παιδιά και μεγάλους

Κατασκευή παιδότοπου στο Μικρολίμανο

Η Innovo Constructions, θα συμβάλλει δραστικά στην κατασκευή παιδότοπου, με την τεχνογνωσία και την πείρα που διαθέτει. Θα ένας χώρος, γεμάτος χρώματα και βοηθητικούς χώρους, που όμοιος του δεν θα υπάρχει.

Κατασκευή παιδότοπου στον Πειραιά

Ο στόχος για έναν παιδότοπο ανταγωνιστικό που θα προσφέρει πολύ παιχνίδι και ευχαρίστηση στα παιδιά με παράλληλη σωματική άσκηση και εκτόνωση, κοινωνικοποίηση και αλληλοεπίδραση είναι πλέον πραγματικότητα. Η άνεση και ψυχαγωγία είναι προνόμιο των μεγάλων αλλά και των μικρών επισκεπτών!

Ανακαίνιση παιδότοπου – παιδικού club στο Κερατσίνι

Το πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο ύφος του παιδικού club στο Κερατσίνι «μιλάει» στις ψυχές των παιδιών, προκαλώντας ακόμα εντονότερη έκφραση συναισθημάτων για ξεφάντωμα. Ο χορός είναι ένα μέσω έκφρασης που δεν επιδέχεται όρια και περιορισμούς.

Μελέτη κατασκευής χώρου παιδικών πάρτι στην Κηφισιά

Καταφέραμε να φτιάξουμε ένα μέρος, που ονειρεύεται κάθε παιδί, αλλά και που μπορεί να μετατρέψει σοβαρούς ενήλικες σε χαρούμενα παιδιά. Ακριβώς δηλαδή, ότι χρειάζονται και οι δύο, όταν αποφασίζουν να βγουν για να διασκεδάσουν από κοινού.

Μελέτη κατασκευής παιδότοπου στον Πειραιά

Οι χώροι που αφορούν στα παιδιά, είναι ειδικά σχεδιασμένοι, ώστε να εξασφαλίζουν την διασκέδαση, αλλά και την ασφάλεια τους. Η μελέτη που θα γίνει, πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη και κατόπιν σκέψεως, έτσι ώστε να μην πάει κάτι στραβά.

Κατασκευή παιδότοπου στο Ίλιον

Στον παιδότοπο στο Ίλιον το φιλόξενο και χαρούμενο περιβάλλον εξιτάρει τις αισθήσεις ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα μουντά χρώματα της πόλης. Ο χώρος δίνει την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια να περάσει ευχάριστα κάποιες ώρες μαζί στον ίδιο χώρο με τον καθένα να ψυχαγωγείται ξεχωριστά ανάλογα με την ηλικία του και τα ενδιαφέροντά του.