Ανακαίνιση ξενοδοχείου

Δημιουργούμε χώρους σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ενεργειακές σας ανάγκες. Φιλόξενο περιβάλλον, άνετοι χώροι, άρτιες κατασκευές!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχείων και χώρων προσωρινής διαμονής, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις ανάγκες των πελατών σας, τουριστικές ή επαγγελματικές. Προσεγμένοι και άνετοι χώροι δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και ενεργειακές ανάγκες.

Η τεχνογνωσία για πρωτότυπες κατασκευές με πρωτοποριακά υλικά και η εμπειρία μας συνδυάζουν το προσωπικό σας στυλ με τον κατάλληλο φωτισμό και την οργάνωση των χώρων σας ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Τελικός στόχος είναι η αισθητική και λειτουργική υπόσταση να συνθέτουν ένα αρμονικό, άνετο και φιλόξενο σύνολο που να προσφέρει όλες τις ανέσεις και τα υψηλά στάνταρ.

Η σωστή σχεδίαση απογειώνει την διάθεση των πελατών, καθώς και τα έσοδα της επιχείρησης. Διαβάστε εδώ, πως η επένδυση σε μια ανακαίνιση ξενοδοχείου μπορεί να κάνει την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει.

Ξενοδοχείο στην Κρήτη

Η επιμέρους ανακαίνιση του ξενοδοχείου “Crispen” στην Κρήτη διενεργήθηκε σε συνεργασία με την Innovo Constructions προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι υψηλής αισθητικής, λειτουργικό και ποιοτικό. Παράλληλα εξασφαλίστηκε μέσω προϋπολογισμού το κόστος της επένδυσης και ο χρόνος περάτωσης του έργου.

Ξενοδοχείο στην Κρήτη ΑΚΤΗ ΜΑΝΟΣ – HAPPY DAYS

Η κατασκευή της νέας ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη υπηρετεί την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγαλύτερου κοινού σε χώρους υψηλών προδιαγραφών και σε εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.

Ξενοδοχείο στην Πάργα

Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση του ξενοδοχείου ολοκληρώθηκε συνδυάζοντας την άψογη αισθητική με την λειτουργικότητα σε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον. Η σύγχρονη κατασκευή του ξενοδοχείου δίνει την ευελιξία στον ιδιοκτήτη να τροποποιεί την εικόνα του χώρου του και να έχει τον πλήρη έλεγχο των εγκαταστάσεών του, ανάλογα με τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες του.

Ξενοδοχείο στην Πάρο

Η υψηλή αισθητική και η ουσιαστική κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων του επιχειρηματία αλλά και των πελατών του θέτουν στέρεες βάσεις για την εξέλιξη του ξενοδοχείου. Πρωτοπόρα και καινοτόμα υλικά προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο ύφος του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα την αισθητική διαφοροποίησή του μέσα από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.