Ανακαίνιση κρεοπωλείου

Λειτουργικές κατασκευές, πρωτοποριακή διακόσμηση, για να ικανοποιήσετε και τον πιο απαιτητικό πελάτη, μέσα από το δικό σας στυλ!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση κρεοπωλείων, με σκοπό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του πελάτη μας, ανάλογα με τις προδιαγραφές, την σωστή λειτουργία και το προσωπικό στυλ ώστε να δοθεί ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο και αποδοτικό μας επιτελείο αποτελούν εγγύηση, κατέχοντας την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία για κατασκευές με πρωτοποριακά υλικά, επιτυγχάνοντας έτσι ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Όλοι οι χώροι ενός καταστήματος μελετούνται ξεχωριστά και ο σχεδιασμός τους προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του. Η διαδικασία κατασκευής περνάει από τρία στάδια που μπορείτε να τα δείτε εδώ: στάδια κατασκευής

Στην INNOVO συνδυάζουμε το παραδοσιακό με το μοντέρνο, την λειτουργικότητα με τη αισθητική. Κινούμενοι σε αυτήν την κατεύθυνση, πρόσφατα κατασκευάσαμε με πέτρα και ξύλο ένα κρεοπωλείο στην Χασιά.

Μελέτη ανακαίνισης κρεοπωλείου στο Γαλάτσι

Το κρεοπωλείο, αντιμετωπίστηκε, όχι ως ένα συνηθισμένο κρεοπωλείο, αλλά σαν μια μπουτίκ κρεάτων. Ο χώρος είναι φιλόξενος και ζεστός, προσφέροντας τα αγαθά του, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορούν οι πελάτες να αρνηθούν.

Ανακαίνιση κρεοπωλείου στη Χασιά

Η κατάλληλη επιλογή του εξοπλισμού, ο εργονομικός σχεδιασμός των επίπλων, η λειτουργικότητα και η εμπορική αρχιτεκτονική βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το νέο ύφος της επιχείρησης. Οι καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή καλύπτονται πλήρως εισάγοντας δυναμικό το κρεοπωλείο στον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Μελέτη κρεοπωλείου στους Αμπελόκηπους 

Αναρωτιέστε πώς ένα κατάστημα, και πιο συγκεκριμένα ένα κρεοπωλείο, μπορεί να αυξήσει την πελατεία του και να γίνει ανταγωνιστικό; Η υψηλή ποιότητα του εμπορεύματος και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την κατάλληλη παρουσίαση σε ένα ζεστό και επικοινωνιακό περιβάλλον προσελκύουν τους καταναλωτές και κατευθύνουν τις αγορές τους.

Μελέτη κρεοπωλείου στην Κάρυστο

Η ανακαίνιση του ακινήτου στην Κάρυστο ξεκινάει από το εξωτερικό περιβάλλον του. Η Innovo Constructions επενδύει τις όψεις με ξύλο δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την πέτρα δαπέδου.

Μελέτη κατασκευής κρεοπωλείου στους Αγίους Αναργύρους

Στο κρεοπωλείο στους Άγιους Ανάργυρους, θα χρησιμοποιηθεί σαν κύριο υλικό το ξύλο. Το ανοιχτόχρωμο ξύλο θα δώσει την αίσθηση εξοχής.