Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου

Δημιουργούμε τον κατάλληλο φωτισμό για να αναδείξετε τα κοσμήματα σας και υπέροχες προσθήκες για να στολίσετε το κατάστημα σας!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση κοσμηματοπωλείων. Η εφαρμογή πρωτοποριακών υλικών και πρωτότυπων ιδεών παρουσίασης συνοδεύει τις απαιτήσεις του πελάτη ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα. Τα κοσμήματα στολίζουν τον άνθρωπο αλλά και το μαγαζί.

Η INNOVO Constructions δίνει λύσεις με πολύ χαμηλά κοστολόγια, παρεμβαίνοντας τόσο στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται η αίσθηση της ποιοτικής και προσιτής οικονομικά αγοράς.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις φωτογραφίες, η μελέτη και οργάνωση του εξοπλισμού γίνεται μεθοδικά με σκοπό την μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου και την σωστή κατανομή των προϊόντων μέσα σε αυτόν.

Γι’ αυτό και πέρα από την γκάμα έτοιμου εξοπλισμού που διαθέτουμε και μπορείτε να δείτε εδώ: Εξοπλισμός καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πρωτότυπων επίπλων αποκλειστικά για τον χώρο σας. Δημιουργίες μοναδικές που θα αντιπροσωπεύουν εσάς και το κατάστημα σας. Δείτε εδώ: Έπιπλα κοσμηματοπωλείου στα μέτρα σας

Μελέτη και κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Σύνταγμα

Η Innovo Constructions, ανέλαβε για ακόμη μια φορά τη μελέτη κοσμηματοπωλείου και την ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας. Το διεκπεραιώσαμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να επιμελούμαστε τέτοιους απαιτητικούς χώρους.

Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στο Περιστέρι 

Το νέο κοσμηματοπωλείο μεταδίδει τον δυναμισμό και την θετική του ενέργεια προσφέροντας μοναδικά προϊόντα αξίας και διαχρονικά. Οι τολμηρές διακοσμητικές επεμβάσεις κάνουν την ανατροπή στα σύγχρονα πρότυπα που έχει συνηθίσει το μάτι του αγοραστικού κοινού, χαράζοντας ανεξίτηλα το κοσμηματοπωλείο «atofio» στη μνήμη του.

Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στον Νέο Κόσμο

Η ομορφιά του κοσμηματοπωλείου στον Νέο Κόσμο παραπέμπει στο κάλος του κοσμήματος. Η θετική διάθεση ενισχύεται και ο πελάτης νιώθει ήρεμος να κάνει τις επιλογές του μέσα στο φιλόξενο και άνετο κλίμα.

Ανακαίνιση κοσμηματοπωλείου στον Πειραιά 

Το νέο κοσμηματοπωλείο έρχεται κοντά στα αισθητικά μέτρα του κοσμηματοπώλη, είναι πιο λειτουργικό και εμπορικό, πιο φιλικό και ελκυστικό για το καταναλωτικό κοινό. Η ανακαίνιση ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο σε στέρεες βάσεις που ευνοούν την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και των πωλήσεων.

Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Athens Metro Mall 

Η τοποθεσία του μέσα στο εμπορικό κέντρο έπαιξε σημαντικό ρόλο στον τρόπο ανακαίνισης του χώρου και επικοινωνίας του με τους καταναλωτές καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να υιοθετηθούν.

Κατασκευή κοσμηματοπωλείου στο Μοναστηράκι

Το λευκό που κυριαρχεί στην διακόσμηση αποπνέει ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης. Το κατάστημα φαίνεται πιο μεγάλο και ευρύχωρο.