Ανακαίνιση κομμωτηρίου

Δημιουργούμε το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που χρειάζεστε, για την υποδοχή και την αναμονή των πελατών σας, με το δικός σας στυλ!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση κομμωτηρίων, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός ζεστού, φιλόξενου περιβάλλοντος για την υποδοχή και την αναμονή των πελατών σας. Με φαντασία και δημιουργικότητα το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας λαμβάνοντας υπόψη την εργονομία του χώρου και τον φωτισμό αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προσωπικό σας στυλ και τις νέες τάσεις της μόδας. Οι ανάγκες του πελάτη σας είναι και δικές μας ανάγκες!

Όπως είναι και από τις φωτογραφίες, η μελέτη και οργάνωση του εξοπλισμού γίνεται μεθοδικά με σκοπό την μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου και την σωστή κατανομή των επίπλων μέσα σε αυτόν. Γι’ αυτό και πέρα από την γκάμα έτοιμων επίπλων που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε αποκλειστικά έπιπλα για το κομμωτήριο σας.

Ανακαίνιση κομμωτηρίου «Hair passion» 

Σχετικά με την αισθητική του κομμωτηρίου, οι καφέ αποχρώσεις στις δερμάτινες επενδύσεις και στον εξοπλισμό χαρίζουν ζεστασιά και ζωντάνια στην ατμόσφαιρα.

Διακόσμηση κομμωτηρίου κ. Λαζάρου

Κατά την διαρρύθμιση του κομμωτηρίου, η ρεσεψιόν και ο χώρος αναμονής τοποθετήθηκαν κεντρικά διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση των νεοεισερχόμενων και την ροή της κίνησης των εργαζομένων. Ο εργονομικός σχεδιασμός βοηθάει στον συντονισμό του προσωπικού για άμεση και αποδοτική περιποίηση των πελατών.

Διακόσμηση κομμωτηρίου στο Ναύπλιο

Το νέο ύφος και η μοναδική ταυτότητα του χώρου αποτελούν σήμα κατατεθέν ενώ παράλληλα πρεσβεύουν την φιλοσοφία του επιχειρηματία για την σοβαρότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Αισθητική και λειτουργικότητα συνεργούν σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα με χαρακτήρα που μένει ανεξίτηλο στην μνήμη του πελάτη.

Κατασκευή κομμωτηρίου στο Ρέντη

Το κοινό ικανοποιείται σωματικά και ψυχολογικά, καθιστώντας μοναδική εμπειρία την περιποίησή του από το προσωπικό του «Zen». Η σύγχρονη εικόνα και ο εκσυγχρονισμός του κομμωτηρίου στο Ρέντη σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα του κομμωτή καθιστούν τον χώρο πόλο έλξης πελατών πέραν του τοπικού πληθυσμού.

Κατασκευή κομμωτηρίου στην Αθήνα 

Η ταυτότητα του νέου χώρου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του επιχειρηματία με την εξειδικευμένη εταιρεία στην κατασκευή και ανακαίνιση κομμωτηρίου, την Innovo Constructions. Με συνέπεια, αποφασιστικότητα και μεράκι το εργατικό δυναμικό της υιοθετεί τον χώρο και τον εκσυγχρονίζει σύμφωνα με τις νέες τάσεις και εξελίξεις.

Μελέτη κομμωτηρίου στον Περισσό

Στον Περισσό θα δημιουργηθεί ένα κομμωτήριο, διαμπερές και ευήλιο. Αυτό θα επιτευχθεί, με μεγάλα ενιαία παράθυρα και μεγάλη γυάλινη πόρτα. Η μεγάλη βιτρίνα, θα βοηθήσει σε δύο πράγματα. Πρώτον θα φαίνεται το κομμωτήριο από παντού και δεύτερον, θα έχουν άπλετο φως οι υπάλληλοι για να δουλέψουν.