Ανακαίνιση κατοικιών

Υλοποιούμε το σπίτι των ονείρων σας, παντρεύοντας το στυλ σας με την άνεση, την λειτουργικότητα, την εργονομία και τον φωτισμό!
Η εταιρείας μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση κατοικιών, σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ και τις απαιτήσεις σας.

Το κέλυφος, η διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων και ο περιβάλλον χώρος σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες σας, την καλαισθησία, την λειτουργικότητα, την εργονομία και το φωτισμό.

Το εξειδικευμένο και αποδοτικό μας επιτελείο διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για την δημιουργία βιοκλιματικών κτιρίων, τόσο οικιστικά, όσο και επαγγελματικά ή βιομηχανικά εντός ή εκτός πόλεων. Πρωτότυπες ιδέες εφαρμόζονται σε κτίρια μόνιμης διαμονής ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Διακόσμηση κατοικίας στο Κορωπί

Με τον πέρασμα των χρόνων η τέχνη της διακόσμησης έχει γνωρίσει πολλές μορφές και παραλλαγές. Κάθε μορφή αποτελεί ένα στυλ επηρεαζόμενο από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κάθε εποχής. Η κλασική διακόσμηση, την οποία συναντάμε και στην οικία στο Κορωπί, έχει ως χαρακτηριστικό γνώρισμα την διαχρονικότητά της δημιουργώντας κομψά σύνολα.

Κατασκευή κατοικίας στο Καστρί

Η εκπόνηση μιας πλήρους μελέτης πριν την έναρξη των εργασιών και η κατά γράμμα εφαρμογή της είναι η πιο σωστή διαδικασία. Η κατασκευή της κατοικίας στο Καστρί ολοκληρώθηκε παράλληλα με το σχεδιασμό της εσωτερικής της διακόσμησης. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα άξιο των προσδοκιών και αποφεύγονται άσκοπες ενέργειες και επιπλέον κόστη.

Διακόσμηση κατοικίας στο Χαϊδάρι

Η νέα εικόνα και αισθητική της οικίας αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό εσωτερικής αρχιτεκτονικής και design. Η Innovo Constructions με συνέπεια και διακριτικότητα προχώρησε στην επίλυση λειτουργικών και αισθητικών θεμάτων δίνοντας αξία στην επένδυση και στην ανθρώπινη καθημερινότητα.

Ανακαίνιση κατοικίας στον Πειραιά

Η άνεση και η κομψότητα είναι τα βασικά στοιχεία γύρω από τα οποία κινήθηκε η εσωτερική διακόσμηση.  Η νέα κατοικία εξυπηρετεί πλέον στο έπακρον τις λειτουργικές της ανάγκες και ακολουθεί την σύγχρονη αισθητική διακόσμησης. Η μεταμόρφωση του σπιτιού άλλαξε ριζικά την ζωή της οικογένειας.

Ανακαίνιση κατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη 

Ο ιδιοκτήτης της οικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη έπειτα από εκτεταμένη αναζήτηση συνάντησε στην Innovo Constructions τον κατάλληλο συνεργάτη. Η επίλυση των λειτουργικών και αισθητικών αναγκών στοχεύει στην ανανέωση και στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένα σπίτι σε σύγχρονο στυλ διακόσμησης που λειτουργεί ως ένα ήσυχο και άνετο καταφύγιο.