Ανακαίνιση καταστήματος οπτικών

Για να γίνει η βιτρίνα των ματιών, βιτρίνα του καταστήματος σας. Διακόσμηση, κατασκευή και ανακαίνιση όπως την έχετε φανταστεί!
Πρωτοποριακές κατασκευές φωτίζονται με μοναδικό τρόπο ώστε ο χώρος να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και στο προσωπικό σας στυλ για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Ο σωστός σχεδιασμός του χώρου σας προβάλει τις αξίες και την αφοσίωσή σας στον τομέα των οπτικών προσδίδοντάς σας κύρος και αναγνωρισιμότητα.

Η απόφαση ανακαίνισης ενός καταστήματος οπτικών πρέπει να θεωρείται επένδυση και όχι ένα πρόσθετο έξοδο. Μπορεί να αποφέρει αύξηση των εσόδων της τάξης του 30%. Η INNOVO Constructions δίνει λύσεις με πολύ χαμηλά κοστολόγια, παρεμβαίνοντας τόσο στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται η αίσθηση της ποιοτικής και προσιτής οικονομικά αγοράς.

Η πολυετή μας πείρα στην διακόσμηση παρόμοιων καταστημάτων μας καθιστά ικανούς να αναδείξουμε την προσωπικότητα ενός καταστήματος, δίνοντας έμφαση στην λειτουργικότητα, την άνεση και την αισθητική του χώρου με σκοπό την προσέλκυση νέων πελατών.

Η μελέτη και οργάνωση του εξοπλισμού γίνεται μεθοδικά με σκοπό την μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου και την σωστή κατανομή των προϊόντων μέσα σε αυτόν. Πέρα από την γκάμα έτοιμου εξοπλισμού που διαθέτουμε και μπορείτε να δείτε εδώ: Εξοπλισμός Οπτικών, αναλαμβάνουμε την κατασκευή πρωτότυπων επίπλων αποκλειστικά για τον χώρο σας. Δημιουργίες μοναδικές που θα αντιπροσωπεύουν εσάς και το κατάστημα σας.

Μελέτη ανακαίνισης καταστήματος οπτικών στη Γερμανία

Στο οπτικό κέντρο θα δημιουργηθεί ένας εντυπωσιακός χώρος, που θα έχει ως βάση του το λευκό χρώμα και τις αντανακλαστικές επιφάνειες. Αυτό θα γίνει επιτηδευμένα, για να προβάλλονται τα προϊόντα ως εικαστικές παρεμβάσεις και να κάνουν την παρουσία τους όλο και πιο αισθητή.

Μελέτη καταστήματος οπτικών στο Μαρούσι

Εκτός όμως από το αισθητικό κομμάτι, ο άνθρωπος που θέλει να φτιάξει τον χώρο του, έχει και επιλογές ως προς το κόστος. Φροντίζουμε η κάθε πρόταση να έχει την δικής της οικονομολογική διαβάθμιση, έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στον πελάτη, να κινηθεί σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του.

Μελέτη κατασκευής καταστήματος οπτικών στο Γαλάτσι

Ένα κατάστημα οπτικών στο Γαλάτσι, εμπιστεύτηκε στην INNOVO CONSTRUCTIONS, την αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου του και κατ’ επέκταση την υλοποίηση αυτής. Αναλάβαμε αυτό το κατάστημα εξολοκλήρου, από την στιγμή που ήταν απλά μια ιδέα στου μυαλό του οπτικού και το παραδώσαμε με τα κλειδιά στο χέρι.

Μελέτη καταστήματος οπτικών στο Χαλάνδρι

Ο τομέας των οπτικών ειδών όλο και αναπτύσσεται, λόγω της διπολικής του φύσης. Από τη μια η φαρμακευτική ιδιότητα των συγκεκριμένων προϊόντων και από την άλλη η καλλωπιστική τους φύση (ή και τα δύο πολλές φορές), τα κάνουν ένα προϊόν, που κινείται πολύ στην αγορά.

Μελέτη καταστήματος οπτικών στο Παλαιό Φάληρο

Στο κατάστημα οπτικών στο Παλαιό Φάληρο, για την πρόσοψη, θα χρησιμοποιηθεί μόνο τζαμαρία. Αυτό είναι ένα γνωστό τρικ, το οποίο μετατρέπει την φάτσα του μαγαζιού σε μια μεγάλη βιτρίνα. Σε πρώτο πλάνο, θα τοποθετηθούν γεωμετρικά ασύμμετρα σχήματα, σε γλαυκό ανοιχτό χρώμα.

Σχεδιασμός καταστήματος οπτικών στην Καρδίτσα

Στην πρόσοψη του καταστήματος θα δημιουργηθεί μια τεράστια βιτρίνα, η οποία θα χωρίζεται στα δύο. Έτσι θα προστεθεί, φαινομενικά, ακόμα ένας επιπλέον όροφος. Με αυτό τον τρόπο, δείχνουμε το μαγαζί, όχι απλώς μεγαλύτερο, αλλά αρκετά μεγαλύτερο.