Ανακαίνιση – κατασκευή καταστημάτων ένδυσης – υπόδησης

INNOVO Constructions: Το μοναδικό στυλ της επιχείρησης σας αναδεικνύει το εμπόρευμα και αυξάνει τιςπωλήσεις!Ελκυστικότητα, λειτουργικότητα και εμπορικότητα είναι οι λέξεις – κλειδιά που αντιπροσωπεύουν μια επιτυχημένη κατασκευή καταστήματος ένδυσης και υπόδησης.

Κάθε επαγγελματικός χώρος έχει τις δικές του ιδιομορφίες και χαρακτηριστικά, συνεπώς χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης και μελέτης. Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη προσοχή και μέριμνα το κάθε κατάστημα χωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του ακινήτου και τις απαιτήσεις του επιχειρηματία.

Ο κατάλληλος σχεδιασμός του χώρου προσελκύει του πελάτες. Η πρόσοψη αποτελεί το επικοινωνιακό μέσο που δελεάζει τους περαστικούς να επισκεφτούν το κατάστημα με θετικές προσδοκίες για τις αγορές τους. Η διαφορετικότητα και η σηματοδότηση την μοναδικής ταυτότητας της επιχείρησης έλκει τα βλέμματα και κινεί το ενδιαφέρον για περαιτέρω εξερεύνηση του εμπορεύματος στον εσωτερικό χώρο.

Στον χώρο πώλησης υπάρχει συνέπεια στην μορφή και το ύφος του στυλ του καταστήματος. Η οπτική ικανοποίηση του πελάτη είναι ο πρωτεύον σκοπός, καθώς αυτός αποτελεί την κινητήριο δύναμη για αυθόρμητες αγορές. Υλικά, χρώματα, φωτισμός, συνθέσεις, διαρρύθμιση συμβάλλουν καθοριστικά στην τελική απόφαση του καταναλωτικού κοινού.

Ένα εργαλείο το οποίο αποτελεί ζωτικής σημασίας για την αύξηση των πωλήσεων είναι το merchandising. Οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη από τους ειδικούς για να επιτευχθεί το βέλτιστο merchandising είναι ποικίλοι και εξατομικευμένοι. H εφαρμογή τεχνικών της ξεκινάει με την έναρξη του σχεδιασμού και το στήσιμο του ιδανικού σκηνικού του καταστήματος. Απώτερος στόχος είναι η κινητοποίηση του υποψήφιου καταναλωτή ώστε να τον οδηγήσει σε αποφάσεις αγοράς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η μακροχρόνια εμπειρία και η συνεχή τεχνική κατάρτιση του εργατικού δυναμικού συνθέτουν την δύναμη της InnovoConstructionsστις επεμβάσεις της στον χώρο.Η πρωτοτυπία, η οργάνωση και η ποιότητα των υπηρεσιών της εξειδικευμένης μας εταιρείας στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες των επιχειρηματιών.

Κατασκευή καταστήματος SugarFree στην Ερμού

Όπως πάντα, διεκπεραιώσαμε την κατασκευή καταστήματος retail με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την μακροχρόνια χρήση τους και να αποφευχθεί στο ελάχιστο η γρήγορη φυσιολογική φθορά.

Κατασκευή καταστήματος με γούνες στην Πλάκα 

Ο τρόπος για να δώσει ένας άνθρωπος μεγαλόπρεπο ύφος στις ιδιαίτερες εμφανίσεις του είναι ένας: να φορέσει κάτι γούνινο! Τη σύγχρονη εποχή η γούνα, εξαιτίας κυρίως του υψηλού κόστους αγοράς της, αποτελεί ένα σύμβολο πολυτέλειας και χλιδής.

Μελέτη κατασκευής καταστήματος υποδημάτων στο Κερατσίνι

Με μεράκι, όπως κάθε φορά, η INNOVO CONSTRUCTIONS, κατάφερε να προσφέρει σε έναν επαγγελματία το μαγαζί των ονείρων του. Τα παπούτσια, ως γνωστόν, είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας της ευρύτερης εμπορικής διαδικασίας. Αυτό συμβαίνει διότι οι γυναίκες έχουν λατρεία μαζί τους και αγοράζουν μανιωδώς.

Ανακαίνιση καταστήματος με παιδικά ρούχα στην Κεφαλλονιά 

Η ανακαίνιση καταστήματος με παιδικά ρούχα απαιτεί μια ιδιαίτερη μελέτη προκειμένου να δημιουργηθεί ένας χώρος μόδας που να εκφράζει τις νεαρές ηλικίες και να διαθέτει προσωπικό στυλ και χαρακτήρα. Η ανάγκη για μια ολοκληρωμένη λύση διακόσμησης και εξοπλισμού είναι μεγάλη και ποικίλει, λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού που επικρατεί στην αγορά.

Ανακαίνιση καταστήματος με παπούτσια στους Αμπελόκηπους

Το κατάστημα παπουτσιών στους Αμπελόκηπους αποτελεί έναν χώρο σύγχρονο που φιλοξενεί παπούτσια για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η άνεση καθώς πρόκειται για εμπόρευμα με ανατομία.Η συνεργασία του επιχειρηματία με την Innovo Constructions για την μελέτη και κατασκευή του καταστήματος παπουτσιών του αποτέλεσε εγγύηση για την αρτιότητα του χώρου.

Μελέτη καταστήματος ρούχων στο Ναύπλιο 

H μελέτη του νέου καταστήματος ρούχων εισάγει δυναμικά τις νέες τάσεις της μόδας στην αγορά του Ναυπλίου. Η ζεστή του ατμόσφαιρα συνδυάζει μπαρόκ στοιχεία, διαφορετικά υλικά, υφές και ποικίλους χρωματισμούς δημιουργώντας θετική εντύπωση από την πρώτη επαφή με την επιχείρηση.