Ανακαίνιση – κατασκευή γραφείων

INNOVO Constructions: Εργονομία, άνεση και υψηλή αισθητική για μέγιστη απόδοση στον χώρο εργασίας και αύξηση της πελατείας!

Έχετε άραγε αναρωτηθεί πόσο επηρεάζει ο χώρος με την διαμόρφωση και την αισθητική την εργαζόμενο και την καθημερινή του απόδοση; Φανταστείτε έναν εργαζόμενο ο οποίος λόγω έλλειψης θέρμανσης κρυώνει, σε ένα γραφείο χωρίς τα κατάλληλα ντουλάπια ή συρτάρια, να προσπαθεί δηλαδή μέσα από μια χαοτική κατάσταση να εξυπηρετήσει έναν πελάτη. Οι επώδυνες καθημερινές συνθήκες φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα σε μια επιχείρηση.

Έτσι καταλαβαίνουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και κάθε επιχειρηματίας τις δικές του προτιμήσεις. Η Innovo Constructions βρίσκεται δίπλα του, γίνεται ο πιστός του συνεργάτης, εξατομικεύοντας την μελέτη και την ανακαίνιση-κατασκευή των γραφείων και ενισχύοντας την εικόνα τους.

Λειτουργικότητα είναι ο πρώτιστος στόχος ώστε όλα να κυλούν ομαλά, χωρίς άσκοπη σπατάλη χρόνου, νεύρα και εντάσεις. Η βέλτιστη διαρρύθμιση επιτρέπει την εκμετάλλευση όλου του εμβαδού του ακινήτου προς όφελος της επιχείρησης ενώ παράλληλα διευκολύνει την ροή της καθημερινής κίνησης των ατόμων. Ο εργονομικός σχεδιασμός των επίπλων και του εξοπλισμού βοηθάει στην ορθή οργάνωση των χώρων εργασίας και ενισχύει τις συνδιαλλαγές των ατόμων είτε των εργαζομένων μεταξύ τους είτε των εργαζομένων με τους πελάτες.

Επόμενος στόχος, ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με την λειτουργικότητα, είναι η άνεση. Η ορθή εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων και εξοπλισμού θέρμανσης – ψύξης – αερισμού δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την φιλοξενία των ατόμων. Ο φωτισμός φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο στην οπτική άνεση και στην ανάδειξη της αισθητικής του χώρου.

Μιλώντας για αισθητική, αναφερόμαστε στην ελκυστικότητα σύμφωνα με την οποία το κάθε άτομο που εισέρχεται σε αυτή την επιχείρηση να νιώθει περήφανο είτε πρόκειται για πελάτη είτε για εργαζόμενο. Η InnovoConstructions με έμπνευση και συνέπεια στην μορφή και στην λειτουργικότητα υιοθετεί παγκόσμια πρότυπα και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές για δημιουργίες αντάξιες των προσδοκιών.

Κατασκευή Ταξιδιωτικού Γραφείου στην Αθήνα

Ένα γραφείο διαφορετικό συνηθισμένα, που φιλοξενεί με άνεση, εμπνέει την δημιουργική εργασία και διευκολύνει τις δραστηριότητες με τον εργονομικό του σχεδιασμό. Αυτό είναι το ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα σύγχρονα παγκόσμια πρότυπα διάσημων γραφείων με αυξημένο προσωπικό εργασίας.

Σχεδιασμός γραφείων αεροπορικής εταιρείας στη Γλυφάδα   

Τα γραφεία μιας αεροπορικής εταιρείας αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ γης και ουρανού καθώς προμηθεύουν τον κάθε πελάτη με το πολυπόθητο εισιτήριο που του εξασφαλίζει μια θέση στην επιθυμητή πτήση. Η αεροπορική εταιρεία στη Γλυφάδα θέλοντας να τονώσει την ταυτότητά της απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την μελέτη των γραφείων. Έτσι ο νέος χώρος ανταπεξέρχεται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών πρεσβεύοντας τις υψηλές αξίες της επιχείρησης.

Κατασκευή γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Το υψηλό σύστημα αξιών της φαρμακευτικής εταιρείας S.M. Pharmaceuticals αντανακλάται στις νέες της εγκαταστάσεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ως πρωτοστάτης στον χώρο της υγείας προβάλει την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο μέσω των εξελιγμένων υπηρεσιών της σε έναν πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο αποσκοπώντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Σχεδιασμός φαρμακευτικής εταιρείας στην Συγγρού

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, ήθελαν ένα εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο να μπορούν να εργάζονται νιώθοντας άνετα και όμορφα. Μας ζήτησαν έναν χώρο μοντέρνο, λειτουργικό και με περισσή καλαισθησία. Αυτό και τους δώσαμε.

Μελέτη & κατασκευή φαρμακευτικής εταιρείας στον Ρέντη

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν να συνδυαστεί η λειτουργικότητα με την καλαισθησία. Στους επαγγελματικούς χώρους, αυτό έχει μεγάλη σημασία, καθώς πρέπει να εξυπηρετείται το επαγγελματικό κομμάτι, αλλά να ικανοποιείται και η αισθητική, αφενός των εργαζομένων και αφετέρου των επισκεπτών.

Μελέτη ανακαίνισης γραφείων Generation-Y

Η Generation Y, είναι μια σύγχρονη εταιρεία, παροχής υπηρεσιών internet, με νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους και στο κοινωνικό σύνολο. Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να γίνει, εάν ο επαγγελματικός τους χώρος δεν συμβαδίζει με το εταιρικό τους προφίλ και την όρεξη για δουλειά και δημιουργία.