Ανακαίνιση – κατασκευή γραφείων

INNOVO Constructions: Εργονομία, άνεση και υψηλή αισθητική για μέγιστη απόδοση στον χώρο εργασίας και αύξηση της πελατείας!

Έχετε άραγε αναρωτηθεί πόσο επηρεάζει ο χώρος με την διαμόρφωση και την αισθητική την εργαζόμενο και την καθημερινή του απόδοση; Φανταστείτε έναν εργαζόμενο ο οποίος λόγω έλλειψης θέρμανσης κρυώνει, σε ένα γραφείο χωρίς τα κατάλληλα ντουλάπια ή συρτάρια, να προσπαθεί δηλαδή μέσα από μια χαοτική κατάσταση να εξυπηρετήσει έναν πελάτη. Οι επώδυνες καθημερινές συνθήκες φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα σε μια επιχείρηση.

Έτσι καταλαβαίνουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και κάθε επιχειρηματίας τις δικές του προτιμήσεις. Η Innovo Constructions βρίσκεται δίπλα του, γίνεται ο πιστός του συνεργάτης, εξατομικεύοντας την μελέτη και την ανακαίνιση-κατασκευή των γραφείων και ενισχύοντας την εικόνα τους.

Λειτουργικότητα είναι ο πρώτιστος στόχος ώστε όλα να κυλούν ομαλά, χωρίς άσκοπη σπατάλη χρόνου, νεύρα και εντάσεις. Η βέλτιστη διαρρύθμιση επιτρέπει την εκμετάλλευση όλου του εμβαδού του ακινήτου προς όφελος της επιχείρησης ενώ παράλληλα διευκολύνει την ροή της καθημερινής κίνησης των ατόμων. Ο εργονομικός σχεδιασμός των επίπλων και του εξοπλισμού βοηθάει στην ορθή οργάνωση των χώρων εργασίας και ενισχύει τις συνδιαλλαγές των ατόμων είτε των εργαζομένων μεταξύ τους είτε των εργαζομένων με τους πελάτες.

Επόμενος στόχος, ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με την λειτουργικότητα, είναι η άνεση. Η ορθή εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων και εξοπλισμού θέρμανσης – ψύξης – αερισμού δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την φιλοξενία των ατόμων. Ο φωτισμός φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο στην οπτική άνεση και στην ανάδειξη της αισθητικής του χώρου.

Μιλώντας για αισθητική, αναφερόμαστε στην ελκυστικότητα σύμφωνα με την οποία το κάθε άτομο που εισέρχεται σε αυτή την επιχείρηση να νιώθει περήφανο είτε πρόκειται για πελάτη είτε για εργαζόμενο. Η InnovoConstructions με έμπνευση και συνέπεια στην μορφή και στην λειτουργικότητα υιοθετεί παγκόσμια πρότυπα και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές για δημιουργίες αντάξιες των προσδοκιών.

Μελέτη ταξιδιωτικού γραφείου στην Αθήνα 

Οι καιροί αλλάζουν και οι αλλαγές αντανακλώνται στις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού των επαγγελματικών χώρων και των γραφείων. Ο μινιμαλισμός είναι το ύφος της σύγχρονης εποχής που επικρατεί ως επί το πλείστων στους μεγάλους εργασιακούς χώρους προκειμένου το περιβάλλον να μην αποσπάει την προσοχή και να είναι σοβαρός και κομψός.

Κατασκευή γραφείων φαρμακευτικής εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Το υψηλό σύστημα αξιών της φαρμακευτικής εταιρείας S.M. Pharmaceuticals αντανακλάται στις νέες της εγκαταστάσεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ως πρωτοστάτης στον χώρο της υγείας προβάλει την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο μέσω των εξελιγμένων υπηρεσιών της σε έναν πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο αποσκοπώντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Κατασκευή Ταξιδιωτικού Γραφείου στην Αθήνα

Ένα γραφείο διαφορετικό συνηθισμένα, που φιλοξενεί με άνεση, εμπνέει την δημιουργική εργασία και διευκολύνει τις δραστηριότητες με τον εργονομικό του σχεδιασμό. Αυτό είναι το ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα σύγχρονα παγκόσμια πρότυπα διάσημων γραφείων με αυξημένο προσωπικό εργασίας.

Μελέτη γραφείου φωτογράφου στη Βάρη 

Ποιο στοιχεία συνιστούν έναν φωτογράφο «καλό» και τον κάνουν να ξεχωρίζει μέσα από τον αυξημένο ανταγωνισμό της εποχής που διανύουμε; Οι ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από το επάγγελμα, η τεχνική κατάρτιση για τους τρόπους λήψεις φωτογραφιών και η επεξεργασία τους με τον σύγχρονο τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό, η άψογη ποιοτική και υψηλής αισθητικής εκτύπωση των λήψεων καθιστούν έναν φωτογράφο επαγγελματία και καλλιτέχνη.

Φωτογραφείο στη Βάρη

Η κατασκευή του γραφείου εμπνέει την εμπιστοσύνη του κοινού καθώς στοιχεία του χώρου αναδεικνύουν την τεχνική κατάρτιση και την καλλιτεχνική ματιά και γνώση των δυνατοτήτων του φωτογράφου κάνοντας χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.