Εξοπλισμός Καταστημάτων

Η INNOVO Constructions σχεδιάζει και σας προμηθεύει τον εξοπλισμό καταστημάτων εστιάζοντας στην άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική.

Ο εξοπλισμός καταστημάτων επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες και πολλοί από αυτούς καθορίζονται από το είδος του καταστήματος που πρόκειται να εξοπλιστεί. Ο χαρακτήρας της επιχείρησης, η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα, το κοινό στο οποίο απευθύνεται, το προϊόν ή οι υπηρεσίες που πραγματεύεται η επιχείρηση είναι μερικοί από τους παράγοντες από τους οποίους επηρεάζεται ο εξοπλισμός καταστημάτων.

Όπως είναι προφανές ο εξοπλισμός καταστημάτων δεν είναι απλή υπόθεση την οποία μπορεί να χειριστεί ο επιχειρηματίας μόνος του. Αντίθετα, είναι απαραίτητο να επέμβουν οι ειδικοί με πλούσια εμπειρία στα συγκεκριμένα καταστήματα και τον εξοπλισμό τους.
Εξοπλισμός καταστημάτων και παράγοντες που τον επηρεάζουν:

  • Το διαθέσιμο κεφάλαιο για εξοπλισμό που υπάρχει.
  • Οι στόχοι που θέλει να πετύχει ο επαγγελματίας.
  • Ο τρόπος και η νοοτροπία που προσεγγίζει την επιχείρηση του.
  • Το χαρακτήρα που θέλει να δώσει στην επιχείρηση του.
  • Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα προς εξοπλισμό.
  • Το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
  • Το προϊόν ή οι υπηρεσίες που πραγματεύεται η επιχείρηση.
  • Οι χρονικοί περιορισμοί που υπάρχουν.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν είναι παράγοντες που καθορίζονται αυθαίρετα, κατά περίπτωση ή όπως συναντά ο επιχειρηματίας τις διάφορες προκλήσεις και καθώς παίρνει προσφορές για τον εξοπλισμό του καταστήματος του. Αντίθετα, είναι απαραίτητο πριν ακόμα ξεκινήσει η δαπάνη του πρώτου ευρώ για τον εξοπλισμό καταστήματος, να έχει υπάρξει ένα συγκροτημένο επιχειρηματικό πλάνο με βάση το οποίο θα προσεγγιστούν τα προαναφερθέντα θέματα και θα δοθούν απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα.

Διάβασε περισσότερα για τον εξοπλισμό καταστημάτων:
Υπάρχουν πολλοί τύποι εξοπλισμού καταστήματος που μπορείτε να σκεφτείτε για τη λίστα των αγορών σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μέρος του εξοπλισμού, ή απλά να αγοράσετε μια ολόκληρη νέα συλλογή.

Οι γόνδολες είναι ίσως το πιο απλό έπιπλο στον εξοπλισμό καταστημάτων. Ο απλός σχεδιασμός, τους επιτρέπει να έρθουν σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Οι γόνδολες περιγράφονται συνήθως από τον αριθμό των οριζόντιων ραφιών, το ύψος μεταξύ δύο διαδοχικών ραφιών και το άνοιγμα μεταξύ των στοιχείων στήριξης. Με βάση αυτές τις γεωμετρικές ιδιότητες, οι γόνδολες μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερα ή μικρότερα φορτία και μπορούν να ικανοποιήσουν εύκολα κάθε ανάγκη σε εξοπλισμό καταστήματος. Οι γόνδολες βασίζονται σε μια πιο ανεπτυγμένη βάση, προκειμένου να επιτευχθεί σταθερότητα σε πλευρικές δράσεις.

Οι βιτρίνες είναι ένα πολύ απλό είδος εξοπλισμού καταστημάτων. Ένα βασικό πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει μια επιφάνεια για την προβολή διαφημίσεων. Αυτή η επιφάνεια μπορεί να γίνει από πλαστικό ή γυαλί, ανάλογα με τον χρόνο του συστήματος φωτισμού που χρησιμοποιείται. Το τεχνητό φως μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την επίδραση των διαφημίσεων που εμφανίζονται.

Το έπιπλο της ρεσεψιόν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε ουσιαστικά την εσωτερική διακόσμηση του καταστήματος σας με μια μικρή αρχική επένδυση. Συνήθως τοποθετείται στην είσοδο, τα έπιπλα της ρεσεψιόν συμβάλλουν στη συνολική εικόνα του καταστήματος σας, προσφέροντας μια μικρή προεπισκόπηση του τι μπορεί να βρεθεί στο εσωτερικό του. Έρευνες έχουν δείξει ότι η όψη του χώρου της ρεσεψιόν είναι πολύ σημαντική για την προσέλκυση ενός σημαντικού αριθμού πελατών και για τη διατήρηση ενός σταθερού ρυθμού για την επιχείρηση.

Εξοπλισμός καταστημάτων, Έπιπλα καταστημάτων

Οι μονάδες ΙΝΟΧ είναι άψογες για κουζίνες και άλλους χώρους, όπου τα έπιπλα είναι πάντα σε επαφή με το νερό, τα τρόφιμα και ουσίες καθαρισμού. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ίσως η μόνη επιλογή για μαχαιροπίρουνα κουζίνας και νεροχύτες, καθώς προσφέρει τη μέγιστη αντοχή στο χρόνο και μια καλή μέθοδο καθαρισμού. Τα έπιπλα με επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα είναι η βέλτιστη επιφάνεια για οποιαδήποτε επιφάνεια της κουζίνας, αν και η υψηλή τιμή του τα κάνει μια δευτερεύουσα επιλογή συχνά. Παρ ‘όλα αυτά, το προσωπικό σας θα το εκτιμήσει πραγματικά αν έχετε επενδύσει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων στον εξοπλισμό κουζίνας του καταστήματος.

Ειδικές κατασκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενσωματώσουν πολλαπλό εξοπλισμό καταστημάτων ταυτόχρονα, επιτρέποντας οικονομία χώρου και ακόμη και κόστους. Οι ειδικές κατασκευές είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσουν την εσωτερική διακόσμηση και να κάνουν ένα τεράστιο αντίκτυπο. Ο βιομιμητικός σχεδιασμός σημαίνει ότι οι κατασκευές αναπαράγουν τα φυσικά σχήματα και διαστάσεις. Υπάρχει μια αυξανόμενη τάση προς τον εν λόγω εξοπλισμό καταστημάτων, καθώς μπορεί να σας δώσει προτέρημα στον ανταγωνισμό σας. Οι πελάτες πάντα έλκονται από τις νέες και καινοτόμες μεθόδους παρουσίασης των προϊόντων, οι οποίες υπερβαίνουν τις παραδοσιακές βιτρίνες. Αν και το κόστος είναι συνήθως υψηλότερο, τέτοιες ειδικές κατασκευές μπορεί να σηματοδοτήσουν τη διαφορά μεταξύ μιας τεράστιας επιτυχίας και μιας μέτριας απόδοσης.

Το ψυγείο αποτελεί ουσιώδη τύπο εξοπλισμού καταστημάτων, ο οποίος είναι απαραίτητος σε χώρους εστίασης. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του εν λόγω εξοπλισμού, έτσι είναι καλύτερο να σκεφτούμε για τις ανάγκες αποθήκευσης σας πριν από την παραγγελία αυτού του εξοπλισμού. Η προσαρμοσμένη σχεδίαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χωρέσει ψυγεία, ακόμη και σε στενούς χώρους. Οι Inox επιφάνειες είναι άψογες για να χρησιμοποιηθούν στα ψυγεία εσωτερικού χώρου, καθώς τα INOX είναι ένα από τα ασφαλέστερα υλικά για αποθήκευση και διαχείριση τροφίμων.

Εξοπλισμός καταστήματος

Ειδικός εξοπλισμός καταστημάτων – έπιπλα καταστήματος οπτικών

Ο ειδικός εξοπλισμός καταστημάτων μπορεί να παραγγελθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, παρόλο που η τιμή συνδέεται άμεσα με την μοναδικότητα του έργου. Καθώς όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων φοβούνται ότι θα πέσουν στην ανωνυμία αν παραγγείλουν συναρμολογούμενο εξοπλισμό καταστήματος, ένας τέτοιος μοναδικός εξοπλισμός καταστήματος παρατηρείται αυξημένος σε δημοτικότητα. Είναι εύκολο να επιλέγετε μια εξατομικευμένη, προσαρμοσμένη λύση, εφ ‘όσον έχετε σαφείς προσδοκίες από την εργασία. Η κάτοψη του χώρου συνήθως χρειάζεται για την ανάπτυξη της λύσης και ένα συχνό πισωγύρισμα απαιτείται προκειμένου να επιτευχθεί μια βολική λύση.

Εκτός από τον εξοπλισμό καταστημάτων που σας παρουσιάζεται, υπάρχουν πολλοί άλλοι που μπορούν να ταιριάξουν στο κατάστημα σας και να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την επιχείρησή σας. Η επιλογή μέσα από τόσες πολλές λύσεις δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά ξεκινώντας με μια σαφή εικόνα στο μυαλό σας μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Οι αποφάσεις μερικές φορές είναι δύσκολες, αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε το δύσκολο μέρος κατά τη φάση της προετοιμασίας.