Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Επαγγελματικός εξοπλισμός με την εγγύηση της Innovo. Η εμπειρία μας στον χώρο των επαγγελματικών εξοπλισμών, μας καθιστά ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της προμήθειας των καταστημάτων με σύγχρονα μηχανήματα, άριστα σχεδιασμένα και απολύτως λειτουργικά.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός κάθε καταστήματος σχεδιάζεται ξεχωριστά, καθώς πρέπει να συνδυάζει:

 • τη σωστή διαχείριση και οργάνωση του διαθέσιμου χώρου
 • τις υψηλές προδιαγραφές των μηχανημάτων, της επίπλωσης και ολόκληρου του εξοπλισμού,
 • την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας των επαγγελματικών ψυγείων,
 • τη λειτουργικότητα του χώρου,
 • την έξυπνη προβολή των προϊόντων στις βιτρίνες και ταυτόχρονα την ασφαλή αποθήκευσή τους,
 • τη διευκόλυνση της εργασίας προσωπικού και την αύξηση της αποτελεσματικότητάς του, και
 • την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός αποτελείται από τις βιτρίνες προϊόντων, τα επαγγελματικά ψυγεία, τους πάγκους και τους αποθηκευτικούς χώρους, η αρμονική συνύπαρξη των οποίων αναδεικνύουν το κατάστημα και εξυπηρετούν το προσωπικό και τους πελάτες. Η εργονομία των inox παίζει ένα καταλυτικό ρόλο τόσο στα επαγγελματικά ψυγεία, όσο και στις βιτρίνες των προϊόντων. Η Innovo Constructions αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τον Inox επαγγελματικό εξοπλισμό για καταστήματα όπως:

 • Καφετερίες και μπαρ
 • Χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και ταβέρνες
 • Ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής
 • Κρεοπωλεία και κάθε είδους χώρους παρασκευής κρεάτων
 • Ιχθυοπωλεία και χώρους επεξεργασίας θαλασσινών
 • Κάθε είδους καταστήματος τροφίμων και ποτών
 • Παρασκευαστήρια ξενοδοχείων και εργοστασίων.

Για την Innovo, ο επαγγελματικός εξοπλισμός αποτελεί την εγγύηση για την άψογη λειτουργία ενός επαγγελματικού χώρου και αντιμετωπίζεται ως το κυρίαρχο στοιχείο στον σχεδιασμό ενός καταστήματος. Προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος και τις απαιτήσεις του εκάστοτε επιχειρηματία. Οι σύγχρονες γραμμές βελτιώνουν την αισθητική του χώρου και η καλαισθησία τους ελκύουν τους πελάτες. Έχουμε εξοπλίσει περισσότερα από 200 καταστήματα με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Γι ‘αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σχεδιάσουμε μαζί τον εξοπλισμό του δικού σας καταστήματος.

Πιο αναλυτικά για τους επαγγελματικούς εξοπλισμούς:
Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων είναι εντελώς μπερδεμένοι, όταν πρόκειται για την επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού για το κατάστημά τους. Εκτός από την αισθητική και την τιμή, άλλες σημαντικές παράμετροι, συνήθως αγνοούνται ή δίνονται σε αυτές πολύ μικρή σημασία. Και πάλι, είναι ένα θέμα του καθορισμού των προτεραιοτήτων και αναζητώντας όσα περισσότερα πλεονεκτήματα είναι δυνατόν.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός καταστήματος βασίζεται στην δομή του για να χειριστεί τα μελλοντικά φορτία, τόσο στατικής και όσο και δυναμικής προέλευσης. Αυτή η πτυχή θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν με το να φανταστείτε το χειρότερο σενάριο και να εργαστείτε σύμφωνα με αυτό. Δεν είναι απλά ένα θέμα υπολογισμού ποιων αντικειμένων ή προϊόντων θα παράγουν κατακόρυφα φορτία, αλλά επίσης πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν πιθανές πλευρικές ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια.

Ο καλά κατασκευασμένος επαγγελματικός εξοπλισμός καταστημάτων στηρίζεται σε μια μικρή ποσότητα υλών για την επίτευξη της δομικής αντοχής, της σταθερότητας και της αντοχής τους. Χρησιμοποιώντας τα υλικά σύμφωνα με τις φυσικές ιδιότητες τους οδηγεί σε μια οικονομία σε πόρους και εν τέλει σε μια χαμηλότερη τιμή. Παρ ‘όλα αυτά, σε κάποιο σημείο, επιτυγχάνοντας χαμηλότερη τιμή και υπερβαίνοντας κατά πολύ το ελάχιστο περιθώριο ασφαλείας απαιτεί έναν αδύνατο συμβιβασμό. Κατά γενικό κανόνα, προτιμώντας λίγο περισσότερο στην ασφαλή πλευρά θα πρέπει να είναι πάντα η εναλλακτική λύση που θα επιλέξετε, όταν δεν είστε πλήρως σίγουροι για τα φορτία που πρόκειται να τοποθετήσετε. Μεταφρασμένο στη γλώσσα του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστήματος, αυτό σημαίνει να χρησιμοποιήσετε παχύτερα και πυκνότερα δομικά στοιχεία.

Οι τύποι των επιφανειών που χρησιμοποιούνται για τον επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων είναι πολύ σημαντικοί, καθώς οι επιφάνειες είναι οι πρώτες που αισθάνονται τη φθορά του χρόνου. Όλα τα τελειώματα τελικά χάνουν τις ιδιότητές τους, αν και μερικά το κάνουν πιο αργά και με λιγότερη επίπτωση στην αξία των επαγγελματικών εξοπλισμών. Εξετάστε το γεγονός ότι θα χρησιμοποιείτε τον επαγγελματικό εξοπλισμό για περισσότερο από ένα – δύο χρόνια, έτσι προνοήστε μακροπρόθεσμα, προκειμένου να αποφύγετε την απογοήτευση. Η ευαισθησία σε επιφάνειες μπορεί να φανεί στις υψηλές θερμοκρασίες, σε ορισμένες ουσίες, ή στην επαφή με σκληρότερα αντικείμενα. Αρκετές συντηρήσεις μπορεί να βελτιώσουν την διάρκεια ζωής του επαγγελματικού εξοπλισμού, αντιμετωπίζοντας τις ευαισθησίες, πριν οι ίδιοι τις εντοπίσετε. Ο εξοπλισμός καταστήματος χρειάζεται συχνά μόνιμη συντήρηση προκειμένου να διατηρήσει τις ιδιότητές του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο καθαρισμός και ο συνεχής έλεγχος μπορεί να εντοπίζει τα τρωτά σημεία σε ορισμένα προϊόντα τα οποία αποθηκεύονται, ως εκ τούτου, υπάρχει η ανάγκη να ελεγχθεί η συμβατότητα μεταξύ επαγγελματικών εξοπλισμών και των προϊόντων τα οποία θα αποθηκεύονται.

Το φαίνεσθαι πρέπει να αποτελεί δευτερεύοντα παράγοντα προκειμένου να αποφασιστεί ποιος είναι ο καλύτερος επαγγελματικός εξοπλισμός για το κατάστημα σας. Καθώς ο επαγγελματικός εξοπλισμός κρατιέται συχνά πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός δημόσιας θέας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συμμορφωθεί με τους κανόνες των διαστάσεων, του χρώματος και τη συνολικής αισθητικής. Παρ ‘όλα αυτά, αν οι επαγγελματικοί εξοπλισμοί ταιριάζουν στο συνολικό σχεδιασμό του καταστήματος σας μπορείτε να επιτύχετε μια πιο συνεκτική εσωτερική διακόσμηση που μπορεί να φέρει επιπλέον αντίστοιχη αξία.

Αναπτύσσοντας την ταυτότητα της επιχείρησής σας, είναι συχνά μια μακροχρόνια διαδικασία, η οποία απαιτεί ένα – δυο βήματα μπρος – πίσω. Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης που φαντάζονται ότι το να να έχουν ένα λογότυπο και χρώματα που ταιριάζουν είναι αρκετό για να δημιουργήσουν μια ταυτότητα, δυστυχώς είναι λάθος. Η ταυτότητα ενός καταστήματος συχνά χρειάζεται επικύρωση από τους πελάτες της και χρόνια για να επιτευχθεί η ωριμότητα. Ναι, ο επαγγελματικός εξοπλισμός μπορεί να είναι ένα μέρος της στρατηγικής για την εικόνα του καταστήματος, αλλά συχνά είναι απλώς μια δευτερεύουσα προσθήκη στο κύριο πλαίσιο της στρατηγικής μάρκετινγκ.

Η λειτουργικότητα είναι ένα σημαντικό μέρος του επαγγελματικού εξοπλισμού, καθώς θα καταστήσει ευκολότερο το έργο για το προσωπικό που το χρησιμοποιεί. Ο σύγχρονος εξοπλισμός επαγγελματικός είναι πλέον σε θέση να ενσωματώσει τις πολλαπλές καινοτόμες λειτουργίες που πριν δεν διέθεταν. Ο εξοπλισμός δεν θα εισαγάγει ποτέ θεμελιώδεις αλλαγές, γι ‘αυτό μην περιμένετε να δείτε κάτι επαναστατικό σε καταλόγους και φυλλάδια.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας σχετικά με το νέο επαγγελματικό εξοπλισμό του καταστήματός σας, αν έχετε επενδύσει αρκετό χρόνο και προσοχή, θα πάρετε σίγουρα μια απόφαση που μπορεί να σας ικανοποιήσει τόσο μακροπρόθεσμα, όσο και βραχυπρόθεσμα. Εστιάζοντας πέρα από το φαίνεσθαι θα σας βοηθήσει σίγουρα να κάνετε μια πιο σωστή πρόβλεψη και να επενδύσετε τα χρήματα σε κάτι που θα διατηρήσει την αξία του. Το κατάστημα σας θα ζήσει σίγουρα μια αλλαγή προς το καλύτερο, αν αποφασίσετε να προσθέσετε νέους επαγγελματικούς εξοπλισμούς στη συλλογή των επίπλων.