Αξίζει το Λογισμικό The Grand Designs 3D Renovation & Interiors;

grand-design-3d-renovation-k-interiors

Αυτή είναι η εποχή των οπαδών του «φτιάξτο μόνος σου». Αν και το να το κάνετε εσείς έχει πολλά πλεονεκτήματα, με την εξοικονόμηση να είναι μόνο μία από τις θαυμάσιες ανταμοιβές, υπάρχουν επίσης πολλές προκλήσεις. Κάθε έργο «φτιάξτο μόνος σου» περιορίζεται στις ικανότητες του θιασώτη και τους πόρους που έχει κανείς. Όταν πρόκειται για ανακαινίσεις σπιτιών ή του εσωτερικού των γραφείων, το όλο εγχείρημα μπορεί να είναι αρκετά προκλητικό. Το να έχετε κάποια επαγγελματική βοήθεια πάντα κρίνεται αναγκαία. Ευτυχώς, το Grand Designs 3D Renovation & Interiors επιχειρεί να προσφέρει την τόσο αναγκαία τεχνική κομψότητα.

Η τηλεοπτική εκπομπή Grand Designs δε χρειάζεται συστάσεις και το λογισμικό της, το 3D Renovation & Interiors είναι μια προέκταση της εκπομπής. Τα σχέδια και τα πλάνα που έχουν ήδη προβληθεί στην εκπομπή είναι τώρα διαθέσιμα σε μια προσαρμόσιμη μορφή σε 3D, μέσω του λογισμικού. Το λογισμικό είναι ουσιαστικά μια παραλλαγή του πιο λεπτομερειακού και υψηλής ποιότητας λογισμικού CAD που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες. Το λογισμικό της Grand Designs μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε υπολογιστή που έχει 1GB RAM και μια μονάδα

DVD-ROM. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις του λογισμικού που έχουν εκδοθεί από το Eleco Visualisation Software. H έκδοση του Self Build & Development στη λιανική έχει £200, η έκδοση Kitchen & Bath στη λιανική έχει £25 και η έκδοση Renovation 3D & Interiors είναι διαθέσιμη στα £50.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του λογισμικού Grand Designs 3D Renovation & Interiors για να ξέρετε αν είναι μια καλή αγορά.

  • Πλεονεκτήματα – Το λογισμικό επιτρέπει τη 2D και 3D μοντελοποίηση των χαρακτηριστικών και επιτρέπει στο χρήστη να κάνει αλλαγές σε κάθε κατασκευή στην ιδιοκτησία. Μπορεί κάποιος να επινοήσει μοναδικά σχέδια ή να χρησιμοποιήσει τα πολυάριθμα δείγματα που είναι διαθέσιμα στο λογισμικό. Υπάρχουν σχέδια για παράθυρα, προκαθορισμένα πλάνα, σχέδια οροφών, πλάνα εσωτερικής διαρρύθμισης και έχετε την πολυτέλεια να τροποποιήσετε οποιοδήποτε μέρος των εσωτερικών χώρων του ακινήτου. Το χαρακτηριστικό του οδηγού του λογισμικού είναι πολύ χρήσιμο και εύκολο στη χρήση. Η ποιότητα των εικόνων ή των γραφικών είναι αρκετά εντυπωσιακή. Ολόκληρο το λογισμικό είναι αρκετά εύκολο στη χρήση με πολύ λίγα ακατάστατα ή χωρίς νόημα στοιχεία. Υπάρχουν 1300 υφές επιφάνειας και 4800 αντικείμενα, πέρα από τα αναρίθμητα πρότυπα σχεδίου, τα οποία μπορείτε όλα να τα διαχειριστείτε σε μακρο – επίπεδα και μπορούν επίσης να προσαρμοστούν.

  • Μειονεκτήματα – Το λογισμικό μπορεί να είναι στην αρχή λίγο περίεργο για μερικούς ανθρώπους ως προς το πώς χρησιμοποιείται. Εκείνοι που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τα προγράμματα CAD προηγουμένως, θα πρέπει να διαβάσουν το εγχειρίδιο και να δοκιμάσουν να εξοικειωθούν με όλα τα χαρακτηριστικά και τις ρυθμίσεις. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το λογισμικό είναι σημαντικά κατώτερο από πιο ακριβά λογισμικά, όπως το Arcon 3D Architect ή το AutoCAD.

Η τελική ανάλυση είναι ότι: το Grand Designs 3D Renovation & Interiors είναι μια αξιόλογη αγορά, δεδομένης της τιμής του και της συνολικής εμπειρίας από τη χρήση του.