Δείτε πώς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικά έπιπλα φαρμακείου.

Πώς να αναβαθμίσετε αισθητικά και λειτουργικά το φαρμακείο σας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, χρησιμοποιώντας το δικό σας στυλ.

H ανανέωση της επίπλωσης αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της ανακαίνισης ενός επαγγελματικού χώρου. Η σωστά σχεδιασμένη επίπλωση βοηθά στην εύκολη και αβίαστη πρόσβαση των φαρμάκων τόσο από τον πελάτη όσο κι από τον φαρμακοποιό. Η βελτίωση της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της ευταξίας του χώρου με τα νέα έπιπλα βοηθάει στη διάθεση και την αποδοτικότητα των εργαζομένων με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων, φαρμάκων και καλλυντικών.

Η innovo construction πέρα από την πλούσια γκάμα έτοιμων επίπλων που διαθέτει, έχει στο δυναμικό της ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο. Έπιπλα φτιαγμένα με μεράκι που που θα αποτελούν προέκταση του χώρου και θα εκφράζουν το δικό σας στιλ.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικά έπιπλα για τον χώρο σας.

Κατόπιν συννενόησης έρχεται ο υπεύθυνος στον χώρο σας όπου και κάνει μια πρώτη αυτοψία για να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Κατόπιν μας στέλνετε μια κάτοψη του χώρου σας.
Εμείς θα μελετήσουμε και θα ετοιμάσουμε τις προτάσεις μας.
Σε εκ νέου επικοινωνία θα κλείσουμε κάποιο ραντεβού για να σχεδιάσουμε μαζί τα νέα και μοναδικά έπιπλα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109717925.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας του Innovo.gr


Loading the player ...