Εξοπλισμός Φαρμακείου

Εξοπλισμός φαρμακείου

Εξοπλισμός φαρμακείου από την INNOVO Constructions
Η INNOVO Constructions σχεδιάζει και σας προμηθεύει τον εξοπλισμό του φαρμακείου εστιάζοντας στην άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική.

Τα νέα έπιπλα φαρμακείου επιδρούν αλλάζοντας θετικά τη καθημερινή λειτουργία και ζωή μέσα στο χώρο. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του φαρμακείου το τμήμα μελέτης προτείνει λύσεις εργονομικές με απώτερο στόχο την αύξηση της εμπορικότητας. Ο εξοπλισμός φαρμακείου και η ανανέωση της επίπλωσης του, συμβάλλουν καταλυτικά στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών άλλα και την βέλτιστη υπηρέτηση του σκοπού που ένα φαρμακείο επιτελεί.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της tecnyfarma σε Ελλάδα και Κύπρο, η INNOVO Constructions εισάγει αρίστης ποιότητας ραφιέρες και συρταριέρες αλουμινίου. Ελαφριές, ανθεκτικές, με πρόσθετους χώρους. Εξοπλισμός φαρμακείου, ιδανικός επίσης και για ιατρικά εργαστήρια και νοσοκομεία.

Συρταριέρα φαρμακείου από αλουμίνιο

Συρταριέρες

Συρταριερες φαρμακειου Συρταριέρες φαρμακείου ελαφριές, ανθεκτικές, με πρόσθετους χώρους. Ιδανικές για φαρμακεία, νοσοκομεία, ιατρικά εργαστήρια! Tecnyfarma. Το πιο αξιόπιστο όνομα στην αγορά. H πιο ελαφριά και ανθεκτική συρταριέρα από αλουμίνιο και ευέλικτο σχεδιασμό. Οι συρταριέρες tecnyfarma είναι το πιο αποδοτικό…
Ασημί γόνδολα φαρμακείου

Γόνδολες

Γόνδολες φαρμακείου Οι νέες γόνδολες φαρμακείου καταρρίπτουν την καθημερινότητα, προσθέτουν δυναμισμό. Επιτρέπουν τη ροή κυκλοφορίας. Τα φαρμακεία είναι ένας τομέας της λιανικής πώλησης, στον οποίο οι στρατηγικές πώλησης είναι θεμελιώδους σημασίας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η αξιοποίηση κάθε τετραγωνικού…
Πάγκος εργασίας φαρμακείου

Πάγκοι εργασίας

Πάγκοι εργασίας φαρμακείου Πρακτικοί σχεδιασμοί που δίνουν αέρα ανανέωσης στο φαρμακείο. Πάγκοι εργασίας με ελαφριές δομές για εύκολη μετακίνηση. Η εξυπηρέτηση των πελατών, τώρα σε νέα διάσταση! Δείτε τους: πάγκους εξυπηρέτησης
Πάγκος ταμείου φαρμακείου

Πάγκοι ταμείου

Πάγκοι ταμείου φαρμακείου Πάγκοι εξυπηρέτησης πελατών που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς. Μοντέρνες κατασκευές, λαμπερές δημιουργίες, έπιπλα φαρμακείου που απλά ξεχωρίζουν! Πατήστε στις εικόνες για να δείτε περισσότερα. Οι χρωματικές επιλογές είναι ενδεικτικές και διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Βιτρίνα φαρμακείου με εσωτερικό φωτισμό

Βιτρίνες τζαμαρίας

Βιτρίνες τζαμαρίας φαρμακείου Innovo Constructions. Όταν η φινέτσα συναντάει την λειτουργική τελειότητα. Φωτιζόμενες ή μη, βιτρίνες φαρμακείου που μαγνητίζουν τα βλέμματα των περαστικών!
Βιτρίνες φαρμακείου με φως

Βιτρίνες

Βιτρίνες φαρμακείου Μοναδικές και εντυπωσιακές βιτρίνες φαρμακείου με κρυφό φωτισμό, που αναδεικνύουν το κατάστημα και τα προϊόντα του. Ένα κόσμημα στον τοίχο του φαρμακείου σας!
Έπιπλο καθιστικό φαρμακείου

Καθιστικά

Καθιστικά φαρμακείου Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή από υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μία θέση για ξεκούραση μπορεί να προσφέρει πολλά στον πελάτη. Επιλέγοντας ένα από τα καθιστικά έπιπλα της συλλογής μας, προστίθεται μία άλλη αισθητική στο χώρο. Το…
Εξοπλισμός εργαστηρίου φαρμακείου

Εξοπλισμός εργαστηρίου

Εξοπλισμός εργαστηρίου φαρμακείου Πάγκοι εργαστηρίου φαρμακείων σχεδιασμένοι να φιλοξενούν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα. Οργανώνουμε τον εξοπλισμό του εργαστηρίου σας με τρόπο λειτουργικό. Ενσωματώνουμε πάγκο εργασίας, τα απαραίτητα ντουλάπια και ράφια, καθίσματα και όποιο άλλο αξεσουάρ απαιτείται.
Ψυγεία για φαρμακεία

Ψυγεία

Ψυγεία φαρμακείου Χρώμα λευκό, με διπλό τζάμι και χωρητικότητα 365 λίτρα. Με μόνο 1,273 kwh κατανάλωση στο 24ωρο, αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε φαρμακοποιό.
Ρομποτικά συστήματα φαρμακείου

Ρομποτικά συστήματα

Ρομποτικά συστήματα φαρμακείου Συστήματα διανομή και φόρτωσης φαρμάκων ιδανικά για όλα τα φαρμακεία.Η ανθρώπινη αρχιτεκτονική τους δίνουν ευελιξία και ανεβάζουν τα στάνταρ απόδοσης σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας φαρμακείου, διαθέτουμε και το αντίστοιχο ρομποτικό…
Επιγραφές φαρμακείων

Επιγραφές

Επιγραφές φαρμακείου Πρωτότυπες επιγραφές με plexi, εντυπωσιακές σταυρωτές σημάνσεις και πυλώνες ειδικής κατασκευής, για να ξεχωρίζει το φαρμακείο σας από πολύ μακρυά!
Μοναδικά κατασκευασμένα έπιπλα φαρμακείου

Έπιπλα φαρμακείου (unique)

Μοναδικά έπιπλα φαρμακείου. Επίπλωση φαρμακείου στα μέτρα σας! Μοναδικά έπιπλα φαρμακείου για να αναβαθμίσετε αισθητικά και λειτουργικά το φαρμακείο σας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, χρησιμοποιώντας το δικό σας στυλ. H ανανέωση της επίπλωσης αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της…
Σταυρός φαρμακείου εξωτερικός

Σταυροί

Σταυροί φαρμακείων Σταυροί τύπου LED, που αιχμαλωτίζουν την προσοχή και κάνουν το φαρμακείο να ξεχωρίζει από μεγάλη απόσταση. Ένα στολίδι στην διάσταση που σας ταιριάζει. Οι ανθεκτικοί και υψηλών προδιαγραφών σταυροί φαρμακείων τύπου LED αποτελούν ένα πρωτοποριακό μέσο προβολής και…

Περισσότερα για τον εξοπλισμό φαρμακείων …
.


Διάβασε περισσότερα για τον εξοπλισμό φαρμακείου:
Πολλά φαρμακεία εξετάζουν την αγορά νέου εξοπλισμού ως κάτι που μπορεί να έχει καθυστέρηση αορίστου χρόνου. Άλλες επενδύσεις πάντα φαίνεται να είναι πιο επίκαιρες και ο προϋπολογισμός έχει τελειώσει μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται ιδέες για ένα εσωτερικό σχεδιασμό. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες φαρμακείου είναι πεπεισμένοι ότι η αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού δεν μπορεί να παράγει μια σημαντική ώθηση στις πωλήσεις.

Πολλές μελέτες για την αγορά έχουν αποκαλύψει ότι ο αγοραστής δεν κάνει πάντα την πιο λογική απόφαση. Παρόμοια προϊόντα συχνά ελκύουν πελάτες με διαφορετικούς τρόπους λόγω του τρόπου που είναι συνήθως διακοσμημένα. Το ίδιο ισχύει και για τα φαρμακεία, έναν τομέα όπου οι τιμές συνήθως ρυθμίζονται και δεν διαφέρουν και πολύ από το ένα σημείο στο άλλο. Τα φαρμακεία με τα καλύτερα αποτελέσματα είναι αυτά που δίνουν προσοχή στη συνολική εικόνα που προωθούν. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι η σπατάλη χρημάτων για την αλλαγή της διακόσμησης μπορεί να επιστρέψει σε εσάς μέσω νέων πελατών, που προσελκύονται από τη δέσμευσή σας προς την καινοτομία και τη βελτίωση.

Αλλάζοντας την εσωτερική διακόσμηση του φαρμακείου σας μπορεί να είναι μία από τις πιο εμπνευσμένες αποφάσεις που πήρατε ποτέ. Είναι σίγουρα μια επένδυση για το μέλλον, διότι ο εξοπλισμός φαρμακείου είναι λιγότερο πιθανό να χάσει την αξία του με την πάροδο του χρόνου. Μια έξυπνη και μετρημένη κίνηση όσον αφορά την αλλαγή του προσώπου της επιχείρησής σας μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις. Η επιλογή του σωστού αρχικού σχεδιασμού μπορεί να συμβαδίσει με τις τάσεις, με ελάχιστο κόστος.

Ο νέος εξοπλισμός φαρμακείου μπορεί να προσφέρει στους υπαλλήλους σας μια καλύτερη λειτουργικότητα και μια πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου. Αλλαγές έχουν γίνει σίγουρα στον κόσμο του εξοπλισμού φαρμακείων, και σχεδόν κάθε αλλαγή εξερευνά μια καλύτερη, πιο ελαφριά και πιο όμορφη εναλλακτική λύση.

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συχνά αναρωτιούνται τι θα κάνουμε με τον παλιό εξοπλισμό και τα έπιπλα του φαρμακείου τους. Λέει αντίο σε κάτι χρήσιμο που εξακολουθεί να βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση. Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, και μερικοί από αυτούς θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τον προϋπολογισμό σας για τις νέες αγορές. Πολλά φαρμακεία εξετάζουν την εναλλακτική λύση για την αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού ως κάτι πολύ βολικό για την κατάστασή τους. Γιατί να επενδύσουν σε κάτι σταθερό εάν εξακολουθούν να χρειάζονται χρόνο για να δούνε αν υπάρχει χώρος στην αγορά. Σε μια άλλη περίπτωση, το άνοιγμα ενός νέου φαρμακείου σε μια γειτονιά που αντιμετωπίζουν δυσχερείς οικονομικές καταστάσεις δεν απαιτεί από εσάς να αγοράσετε τον καλύτερο εξοπλισμό φαρμακείου που είναι διαθέσιμο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως οι πελάτες θα εκτιμήσουν σίγουρα την προσπάθεια και θα επισκεφθούν το φαρμακείο σας πιο συχνά, τουλάχιστον για να θαυμάσουν το νέο εσωτερικό του σχεδιασμό. Σιγουρευτείτε ότι φαίνονται τα προϊόντα που βρίσκονται σε ορισμένες εκπτώσεις και τις προσφορές τις εβδομάδες που ακολουθούν σας και μπορεί να καταλήξετε με μία άνθηση της επιχείρησης, χάρη στον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό του φαρμακείου που αποφασίσατε να αγοράσετε.

Ένα φαρμακείο είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αναζητούν μέσα την ψυχική θεραπεία. Προσθέτοντας μια αίσθηση αρμονίας από την άποψη χρωμάτων, του φωτισμού και του συνολικού περιβάλλοντος θα μπορούσε να τους πείσει ότι αυτό είναι το σωστό φαρμακείο. Η σχεδίαση παίζει σημαντικό ρόλο κατά την επίτευξη του να δημιουργήσει εμπιστοσύνη γύρω από οτιδήποτε. Τα προϊόντα βασίζονται στην αγορά, προκειμένου να πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες. Η συσκευασία τους είναι συχνά ο κύριος μεταφορέας του μάρκετινγκ. Αν και αυτή η νοοτροπία προωθεί την ρηχότητα, αυτός είναι ο τρόπος που τα πράγματα κινούνται στη σύγχρονη εποχή μας. Με τον ίδιο τρόπο ένα προϊόν που πουλάει καλά λόγω της ελκυστικής συσκευασίας του, έτσι και ένα φαρμακείο μπορεί επίσης να πουλάει καλύτερα εάν αυτό είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο και όμορφο εξοπλισμό στο φαρμακείο του.

Σιγουρευτείτε ότι εξερευνήσατε την πλούσια προσφορά μας όσον αφορά τον εξοπλισμό φαρμακείου, και σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας αρέσει. Είστε μόνο μερικά κλικ μακριά από την παραγωγή ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στο όνομα της επιχείρησής σας. Μην βασίζεστε μόνο στις συμβουλές μας και καταναλώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε άλλα φαρμακεία που έχουν σύγχρονο εξοπλισμό φαρμακείου. Ακόμη και από την πόρτα θα λάβετε ένα σαφές μήνυμα ότι το φαρμακείο έχει κάνει μια σημαντική δέσμευση προς τη βελτίωση. Η θεραπεία είναι σε ένα ορισμένο ποσοστό η πίστη στις χρησιμοποιούμενες μεθόδους. Όταν μπαίνετε σε ένα φαρμακείο μπορείτε να απολαύσετε οπτικά το ότι στην πίστη σίγουρα δίδεται ένα στέρεο έδαφος.