Χώροι εστίασης

INNOVO Constructions: Πρωτότυπες κατασκευές, αντιληπτές από μεγάλη απόσταση, για να μετατρέψετε τους πελάτες σε θαμώνες του καταστήματος!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση χώρων εστίασης και διασκέδασης, ώστε να είναι προσιτοί και άνετοι στον κόσμο όλο το 24ωρο, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Φροντίζουμε ώστε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, παγωτατζίδικα να γίνονται αντιληπτά από το ευρύ κοινό σε μεγάλη απόσταση. Πρωτότυπες ιδέες, πρωτοποριακά υλικά και κατασκευές συνδυάζονται με το προσωπικό σας στυλ από το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, ενώ με τον κατάλληλο φωτισμό αναδεικνύεται και προβάλλεται ο χώρος με μοναδικό τρόπο.

Όλοι οι χώροι ενός καταστήματος μελετούνται ξεχωριστά και ο σχεδιασμός τους προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του. Η διαδικασία κατασκευής περνάει από τρία στάδια που μπορείτε να τα δείτε εδώ: στάδια κατασκευής

Σε μια ανακαίνιση το κομμάτι το οποίο είναι ορατό στους πελάτες είναι η διακόσμηση και η επίπλωση του. Γι΄αυτό και δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή στον τομέα. Κατασκευάζουμε έπιπλα μοναδικά για κάθε χώρο και διακοσμούμε με ξεχωριστές δημιουργίες το κατάστημα σας. Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς πατώντας εδώ: μοναδικά έπιπλα για τον επαγγελματικό σας χώρο

Περισσότερα για χώρους εστίασης.

.


 

Διάβασε περισσότερα για τους χώρους εστίασης:

Ο νέος εξοπλισμός είναι πάντα μια έξοχη ιδέα για να βελτιωθεί η συνολική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του εστιατορίου σας. Είτε συζητάμε για μικρότερες βελτιώσεις και αλλαγές, είτε για ένα πλήρες makeover που θα κάνει τους πελάτες σας αναρωτιούνται αν θα μπήκαν στον ίδιο χώρο, το προσωπικό του εστιατορίου σας σίγουρα θα αντιλαμβάνεται την πρόκληση και θα εμπνέεται από τη νέα αλλαγή στο σχεδιασμό.

Οι χώροι εστίασης συχνά βασίζονται σε αλλαγές για την αύξηση της ικανοποίησης των εργαζομένων και την αύξηση της συνολικής παραγωγής των επιχειρήσεων. Εκτός από άλλους παράγοντες, είναι πάντα μια μικρότερη ή μεγαλύτερη συνεισφορά που προέρχεται από τα μικρά πράγματα, πράγματα που συνήθως αγνοούν και θεωρούν ότι είναι υποκειμενικού χαρακτήρα. Ο καλύτερος εξοπλισμός εστίασης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το ηθικό με το μετασχηματισμό του εστιατορίου σε ένα πιο ευχάριστο μέρος.

exoplismos xorou estiasisΠοτέ δεν θα δείτε το προσωπικό του εστιατορίου σας να σας ζητάει να επενδύσετε στον εξοπλισμό καταστήματος. Ακόμη και στις χειρότερες περιπτώσεις, ο παλιός εξοπλισμός καταστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, πέρα από τη συνήθη διάρκεια ζωής του, κάνοντας την αντικατάσταση πιο δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά, περιμένουμε να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές και να δείτε τη δυστυχία τους, που μεταφράζεται σε χαμηλότερη συνολική παραγωγικότητα και έλλειψη ικανοποίησης στο χώρο εργασίας. Η αλλαγή είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη πάντα για να διαταράξει τη ρουτίνα και την πλήξη και ο νέος εξοπλισμός εστίασης μπορεί να είναι αρκετή κίνηση για να εισαγάγει την αλλαγή της δραστηριότητας ενός χώρου εστίασης. Χρειάζεται κάποιο χρόνο να συνηθίσετε τον πρόσφατα αγορασμένο εξοπλισμό καταστήματος συνήθως, καθώς θα ανακαλύπτετε σταδιακά όλο και περισσότερες λειτουργίες.

Η διαδικασία προσθήκης νέου εξοπλισμού καταστήματος μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για το προσωπικό του εστιατορίου. Κάθε χώρος εστίασης που παραλαμβάνει νέο εξοπλισμό καταστήματος θα πρέπει να κλείσει τις πόρτες του για μια – δυο μέρες για το νέο εξοπλισμό που θα εγκατασταθεί. Μια τέτοια κίνηση μπορεί να μεταφραστεί ως παρέμβαση της συντήρησης για το εστιατόριο, προκειμένου να ενισχύσει το αποτέλεσμα – έκπληξη. Ως ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, λειτουργεί πάντα να προβλέπετε την έκπληξη των υπαλλήλων σας, όταν αντιμετωπίζουν την απρόσμενη αλλαγή. Αν και αυτό μπορεί να αποδειχθεί μια καλή ιδέα, έρχεται με το μειονέκτημα της μη διαβούλευσης με το προσωπικό σας πρώτα. Συχνά , οι καλές ιδέες προκύπτουν όταν όλα τα μέλη της ομάδας είναι παρόντα στο τραπέζι των συζητήσεων. Οι ιδιοκτήτες συχνά αντιμετωπίζουν την πρόκληση να επιλέξουν το νέο εξοπλισμό καταστήματος ως έκπληξη ή μετά από συζήτηση με το προσωπικό, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση.

Κάθε νέος εξοπλισμός έχει μια συγκεκριμένη καμπύλη μάθησης για τα μέλη του προσωπικού που τον χρησιμοποιούν για πρώτη φορά. Ορισμένα ψυγεία μπορεί να έχουν ειδικές ανάγκες όσον αφορά τα λειτουργικά και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για ορισμένα μέλη της ομάδας σας για να μάθουν όλα τα μυστικά και κόλπα. Ο χρόνος είναι συνήθως η πανάκεια για κάθε έλλειψη συμβατότητας μεταξύ του προσωπικού σας και του νέου εξοπλισμού που μόλις αγοράσατε.

Κατασκευή καταστήματος μπαρΗ αγορά νέου εξοπλισμού καταστήματος για το εστιατόριό σας δεν θα συμβεί κάθε ημέρα, έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία να κάνετε οποιεσδήποτε άλλες θετικές αλλαγές που ήταν στη λίστα σας. Όλες οι επιχειρήσεις βασίζονται στην επιτάχυνση να κερδίζετε ολοένα και περισσότερο έδαφος, έτσι ώστε οι αλλαγές που εφαρμόζετε μπορεί να είναι μόνο η αναγκαία ώθηση της ενέργειας. Ο νέος εξοπλισμός θα δημιουργήσει ένα εντελώς νέο χάρτη πορείας για την ανάκτηση των προϊόντων, προσθέτοντας εντολές στο σύστημα, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση των βασικών. Ακόμη και η «γεωγραφία» του εστιατορίου σας που έχει μεταβληθεί από το νέο εξοπλισμό, θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα στην πρώτη φάση.

Το να προσδιορίσετε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο ο νέος εξοπλισμός  βοήθησε την επιχείρησή σας, δεν είναι απολογισμός που θα φανεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαρκεί συνήθως κάποιο χρονικό διάστημα πριν από την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης και πριν από την εισδοχή ότι η πρόθεση του σχεδιασμού ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Είναι συχνά θέμα γνώμης που αποκτάται τόσο από εσάς και την ομάδα σας.

Ο νέος εξοπλισμός εστίασης μπορεί να προκαλέσει ένα πλήρες makeover στο εστιατόριο σας και μερικές φορές μπορεί να ενισχύσει την ιδέα της επέκτασης της επιχείρησής σας. Δοκιμάζοντας νέα πράγματα, μπορεί να καλλιεργήσετε μια επιθυμία για πειραματισμούς και προκλήσεις, κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί χωρίς να λάβετε την πρωτοβουλία. Παρά το γεγονός ότι ορισμένα άτομα είναι πιο διστακτικά στην αντιμετώπιση της αλλαγής, ο νέος εξοπλισμός εστίασης θα πρέπει πάντα να έρχεται σε ένα θετικό φωτεινό περιτύλιγμα, θυμίζοντας σε όλους ότι η αλλαγή είναι μια διαδικασία που συμβαίνει στο χρόνο και επίσης απαιτεί χρόνο.