Κοσμηματοπωλεία

INNOVO Constructions: Δημιουργούμε τον κατάλληλο φωτισμό για να αναδείξετε τα κοσμήματα σας και υπέροχες προσθήκες για να στολίσετε το κατάστημα σας!
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση κοσμηματοπωλείων. Η εφαρμογή πρωτοποριακών υλικών και πρωτότυπων ιδεών παρουσίασης συνοδεύει τις απαιτήσεις του πελάτη ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα. Τα κοσμήματα στολίζουν τον άνθρωπο αλλά και το μαγαζί.

Η INNOVO Constructions δίνει λύσεις με πολύ χαμηλά κοστολόγια, παρεμβαίνοντας τόσο στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται η αίσθηση της ποιοτικής και προσιτής οικονομικά αγοράς.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις φωτογραφίες, η μελέτη και οργάνωση του εξοπλισμού γίνεται μεθοδικά με σκοπό την μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου και την σωστή κατανομή των προϊόντων μέσα σε αυτόν.

Γι’ αυτό και πέρα από την γκάμα έτοιμου εξοπλισμού που διαθέτουμε και μπορείτε να δείτε εδώ: Εξοπλισμός καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πρωτότυπων επίπλων αποκλειστικά για τον χώρο σας. Δημιουργίες μοναδικές που θα αντιπροσωπεύουν εσάς και το κατάστημα σας. Δείτε εδώ: Έπιπλα κοσμηματοπωλείου στα μέτρα σας