Συρταριέρες

Συρταριερες φαρμακειου

Συρταριέρες φαρμακείου ελαφριές, ανθεκτικές, με πρόσθετους χώρους. Ιδανικές για φαρμακεία, νοσοκομεία, ιατρικά εργαστήρια! Tecnyfarma. Το πιο αξιόπιστο όνομα στην αγορά.
H πιο ελαφριά και ανθεκτική συρταριέρα από αλουμίνιο και ευέλικτο σχεδιασμό. Οι συρταριέρες tecnyfarma είναι το πιο αποδοτικό και αξιόπιστο σε επίπεδο ποιότητας σε όλη την αγορά. Η εύκολη εύρεση των φαρμάκων, η αποφυγή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου για την αντικατάσταση των φαρμάκων, οι προβλεπόμενοι χώροι για ειδικά προϊόντα, όπως τα ομοιοπαθητικά, τα χημικά ή ιδιαίτερα μεγάλα προϊόντα και γενικά η ικανότητα που σας παρέχουμε να έχετε όλα τα φάρμακα ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα και υπό έλεγχο καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε back-office, είτε πρόκειται για φαρμακείο, είτε για νοσοκομείο, είτε για ιατρικό εργαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα για τις συρταριέρες φαρμακείων
.Η Innovo Constructions συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια να επενδύει στην δημιουργία και την καινοτομία της εμπορικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης των φαρμακείων με σκοπό τη δημιουργία χώρων πώλησης, οι οποίοι θα καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες του καταναλωτή. Το ειδικό τμήμα μελέτης σχεδιάζει για εσάς τις συρταριέρες του φαρμακείου σας με γνώμονα την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική που πρέπει να αποπνέουν. Οι προτάσεις μας έχουν στόχο την εργονομία και την αύξηση της απόδοσης του φαρμακείου σε συνδυασμό με το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο συρταριέρες φαρμακείων όμως μπορεί να αποτελεί μέρος μιας ανακαίνισης ή να αποκτηθεί ανεξάρτητα. Ως το βασικότερο μέρος ενός φαρμακείου πρέπει να είναι αξιόπιστες και λειτουργικές. Έχοντας συνεργασία με καταξιωμένους οίκους αλλά και με δυνατότητα σχεδίασης και παραγωγής ειδικών συρταριέρων για φαρμακεία, η Innovo Constructions δίνει την λύση που αρμόζει στον δικό σας χώρο. Ο συρταριέρες του φαρμακείου μπορεί να σχεδιαστούν εξαρχής ή να γίνει επιλογή μέσα από την πληθώρα προσχεδιασμένων συρταριέρων μας.

Ανακαίνιση φαρμακείου στο Κιάτο με συρταριέρες Μελέτη, σχεδιασμός και ανακαίνιση φαρμακείου στο Κιάτο – Συρταριέρες

 

Διαβάστε επίσης:

 

Οι συρταριέρες φαρμακείου της Tecnyfarma® και τα πλεονεκτήματά τους
Πως να επιλέξετε τις κατάλληλες συρταριέρες για τι φαρμακείο σας
Τα χαρακτηριστικά των αποθηκευτικών συρταριέρων φαρμακείων
Τι να αναζητήσετε στα συρτάρια φαρμακείου
Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα για το δικό σας φαρμακείο
Ο κόσμος των συρταριέρων αποθήκευσης φαρμάκων