Εξοπλισμός οπτικού

Εξοπλισμός οπτικού

Η INNOVO Constructions σχεδιάζει και σας προμηθεύει τον εξοπλισμό του οπτικού καταστήματος εστιάζοντας στην άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική.
Μια εντυπωσιακή βιτρίνα κινεί το ενδιαφέρον του περαστικού να ρίξει μια ματιά στα είδη πώλησης που εκτίθενται. Ο τρόπος προβολής και αποθήκευσης των γυαλιών παίζει σημαντικό ρόλο στη ροή της κίνησης στον χώρο, καθίσματα και καθρέφτες σε λειτουργικές θέσεις αποτρέπουν την πιθανότητα συνωστισμού. Η επιλογή του ιδανικού σκελετού απαιτεί συγκέντρωση από τον υποψήφιο πελάτη και στοχευμένη εξυπηρέτηση από τον πωλητή. Η άνεση των εργαζομένων μέσα σε έναν χώρο εργονομικά σχεδιασμένο οδηγεί σε αύξηση της παραγωγικότητας και των πωλήσεων.
Όταν ο ενδιαφερόμενος εισέρθει σε έναν λειτουργικό χώρο με ταυτότητα αντιλαμβάνεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο σχεδιασμός του χώρου, τα έπιπλα, ο εξοπλισμός συνεπώς και τα αντικείμενα πώλησης είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ύστερα από εκτενή μελέτη και υψηλή αισθητική. Το οπτικό κατάστημα υποδηλώνει ότι προσφέρει το καλύτερο προϊόν στον καλύτερο χώρο.

Βιτρίνες οπτικών καταστημάτων

Βιτρίνες οπτικών

Βιτρίνες οπτικών Πρωτότυπες, ευέλικτες και περιστρεφόμενες βιτρίνες οπτικών με κρυφό φωτισμό, για να έχετε τον τελευταίο λόγο στην διαμόρφωση του καταστήματος σας!
Βιτρίνες 2 όψεων οπτικού

Βιτρίνες 2 όψεων

Βιτρίνες 2 όψεων οπτικών Αυτόνομες βιτρίνες δύο όψεων για προβολή προϊόντων, Με δυνατότητα για αποθηκευτικό χώρο και προβολή νέων σκελετών στην ιδανικότερη θέση!
Πάγκοι εξυπηρέτησης οπτικών

Πάγκοι εξυπηρέτησης

Πάγκοι εξυπηρέτησης οπτικών Πάγκοι εξυπηρέτησης πελατών για κατάστημα οπτικών με καθρέφτη και λάμπα led, που σχεδιάζονται στα μέτρα σας κατόπιν παραγγελίας!
Μοναδικά έπιπλα οπτικού

Έπιπλα οπτικού (unique)

Μοναδικά έπιπλα οπτικών Δείτε πως σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικά έπιπλα οπτικών INNOVO. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί και να κατασκευάσουμε μοναδικά έπιπλα για κατάστημα οπτικών, αποκλειστικά για εσάς και τον χώρο σας. Η μελέτη και σχεδίαση των επίπλων γίνεται με σκοπό…