Μελέτες

 

Ο προσεγμένος σχεδιασμός και η ολοκληρωμένη μελέτη κατασκευής του επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη επένδυση με εγγυημένο αποτέλεσμα. Με την μελέτη εξασφαλίζεται η βέλτιστη διαρρύθμιση, η άψογη λειτουργικότητα, η εξατομικευμένη εργονομική κατασκευή και η υψηλή αισθητική του χώρου. Έτσι ο νέος χώρος κάνει αισθητή και ευχάριστη την διαφοροποίησή του από περιβάλλοντα με ομοειδή χρήση.

Η Innovo Constructions με μεράκι, φαντασία και αποφασιστικότητα σχεδιάζει την ιδανική λύση για τον πελάτη και τον χώρο του. Η μακροχρόνια εμπειρία, η τεχνική κατάρτιση του εργατικού δυναμικού και η συνεχή ενημέρωσή του για τις τρέχουσες εξελίξεις είναι τα εφόδια της εταιρείας για μοναδικές, σύγχρονες και πρωτότυπες προτάσεις. Ο επαγγελματικός χώρος αποκτάει ελκυστικότητα και επαγγελματικότητα, η κατοικία γίνεται φιλόξενη και άνετη. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του κάθε πελάτη αντανακλάται στο χώρο του ώστε να τον εκφράζει και τον ικανοποιεί η διαμονή του σε αυτόν.

Η μελέτη ξεκινάει με την αποτύπωση του ακινήτου από τον μελετητή. Ο ειδικός κατά την διάρκεια των συζητήσεών του με τον πελάτη αφουγκράζεται τις συνήθειες, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών. Αρχικά η διαρρύθμιση των χώρων και η διάταξη των επίπλων παρουσιάζονται σε δισδιάστατα σχέδια. Η παρακολούθηση των νέων τάσεων και της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας, των υλικών και των σύγχρονων εφαρμογών επιτρέπει στην εταιρεία να κάνει τις δικές της μοναδικές προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του χώρου. Η τελική πρόταση, με το ιδιαίτερο ύφος και την αισθητική αναβάθμιση, γίνεται άριστα αντιληπτή με την παρουσίασή της μέσω φωτορεαλιστικών εικόνων και σχεδίων. Ο πελάτης κατανοεί σε βάθος την προτεινόμενη λύση. Έτσι έχει την δυνατότητα να θέσει τυχόν ενστάσεις ή τροποποιήσεις σε αυτό το στάδιο, πριν την έναρξη των εργασιών. Οι μετατροπές γίνονται και η τελική πρόταση οριστικοποιείται.

Οι περαιτέρω μελέτες γίνονται από την εταιρεία συμπληρωματικά καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ώστε η εκτέλεση των εργασιών να οδηγήσει σε μια αρμονική και λειτουργική σύνθεση που να επιτελεί άριστα τον σκοπό της, είτε πρόκειται για διαμονή είτε για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών. Η εταιρεία και το ανθρώπινο δυναμικό της βρίσκονται στο πλευρό του επενδυτή, λύνοντάς του απορίες, στηρίζοντας τις ανάγκες του και κατευθύνοντάς τον σε σωστές αποφάσεις σε όλη την πορεία της συνεργασίας.

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη των υλικών, των μορφών και των κατασκευών, στην διαμόρφωση μιας οπτικά άνετης ατμόσφαιρας, στον επικοινωνιακό χαρακτήρα του χώρου, στην εξοικονόμηση ενέργειας. Κατά την μελέτη φωτισμού οι εξειδικευμένοι μελετητές λαμβάνουν πάντα υπόψη την αρχιτεκτονική μορφολογία και την διακόσμηση. Η δημιουργία ενός οπτικά ευχάριστου περιβάλλοντος έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία του ατόμου. Ανάλογα με την χρήση του χώρου σχεδιάζεται και προτείνεται ο ανάλογος φωτισμός. Με το πέρας της μελέτης φωτισμού καθορίζονται οι ανάγκες και προτείνονται λύσεις συνυπολογίζοντας πάντα το κόστος αγοράς αλλά και το κόστος της μακρόχρονης λειτουργίας τους. Έτσι εξασφαλίζεται σε βάθος χρόνου ένα λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα με την μικρότερη δυνατή επένδυση.

Πολλές μελέτες εκπονούνται κατά περίπτωση, ανάλογα με το εύρος των εργασιών που περιλαμβάνει η ανακαίνιση ή η κατασκευή του ακινήτου. Οι πιο συνηθισμένες είναι η μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, ψύξης – θέρμανσης και αερισμού. Ως στόχο έχουν την κάλυψη των αναγκών του χώρου δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας, αναμονής ή διαβίωσης.

Μια ολοκληρωμένη μελέτη επαγγελματικού χώρου προλαβαίνει ατέλειες, αποφεύγει λάθη, καθιστά αποδεκτό το τελικό αποτέλεσμα μέσα στα οικονομικά πλαίσια του πελάτη. Ο σχεδιασμός σε επίπεδο τελικής εικόνας είναι η πιο έξυπνη κίνηση που μπορεί κάποιος να κάνει όταν πρόκειται να διακοσμήσει, ανακαινίσει, κατασκευάσει τον χώρο του, είτε τον προσωπικό είτε τον επαγγελματικό. Η Innovo Constructions σέβεται τον πελάτη και κατανοεί ότι η επένδυσή του θα ορίσει την επαγγελματική του πορεία ή την ευήμερη καθημερινή του διαβίωση μέσα στον χώρο που θέλει να αναδιαμορφώσει. Για αυτούς του λόγους με συνέπεια και υπευθυνότητα σχεδιάζει ευέλικτους χώρους υψηλής αισθητικής και άριστης εργονομίας που ξεχωρίζουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INNOVO CONSTRUCTIONS

Φαρμακείο Άγιος Δημήτριος
Φαρμακείο Άγιος Στέφανος
Φαρμακείο Αιγάλεω
Φαρμακείο Γλυφάδα
Φαρμακείο Ζωγράφου
Φαρμακείο Ιωάννινα
Φαρμακείο Καισαριανή
Φαρμακείο Καλλιθέα
Φαρμακείο Νέο Ηράκλειο
Φαρμακείο Νίκαια
Φαρμακείο Παλαιό Φάληρο
Φαρμακείο Πεδίο του Άρεως
Φαρμακείο Πετρούπολη
Φαρμακείο Ρόδος
Φαρμακείο Σαλαμίνα
Φαρμακείο Σαλαμίνα / 2
Φαρμακείο Σταυρούπολη
Φαρμακείο στη Δροσιά
Φαρμακείο Χαλάνδρι
Φαρμακείο Χολαργός